The Book Dragon’s Nook gaat veranderen!

Als eerste de beste wensen allemaal!

Happy New Year

Het is al even geleden dat de laatste review op ons blog kwam. December is natuurlijk altijd een drukke maand en wij hebben die tijd ook gebruikt om eens goed na te denken wat we willen doen met bloggen. 9 November 2018 was het eerste bericht gepost op dit blog en was het een van de snelst groeiende boekenblogs van Nederland. We zijn natuurlijk erg trots op wat we neer hebben gezet. En hebben er altijd ontzettend veel plezier aan beleefd. Sinds we verhuisd zijn naar Hilversum, of eigenlijk al een stuk daarvoor, hebben we onze leefstijl flink aangepast en is Bren natuurlijk ook van start gegaan met het opzetten van haar eigen shop Bren’s Crafty World , en de oude mini bieb hier in het gebouw een make-over te geven en de liefde voor het lezen met nog meer mensen te delen. Onder andere hierdoor merkten we dat er steeds minder tijd was om boeken te lezen, maar we wilden ook allebei graag over veel meer schrijven dan alleen boeken. Jeffrey doet dat natuurlijk al op zijn eigen blog, maar we wilden graag samen een blog hebben over onze leefstijl en over veel meer dan alleen boeken en schrijven.

Wat gaat er dan precies veranderen?

Sinds gisteren is ons nieuwe blog The Green Dream online gegaan. Dit blog heeft als voertaal Engels, omdat we een zo breed mogelijk publiek willen bereiken. Voortaan gaan we op dit blog alles posten over onze low waste leefstijl, onze urban jungle en hoe de planten te verzorgen, vegan recepten, traditionele groene hekserij, schrijftips, onze katten, boek reviews en natuurlijk een hoop geeky dingen! Met dit nieuwe blog kunnen we dus over veel meer schrijven dan alleen maar boeken.

Een andere reden dat we gaan stoppen met The Book Dragon’s Nook is dat we zoveel boeken toegestuurd krijgen dat we hierdoor veel minder toekomen aan het lezen van onze eigen boeken en dat is soms wel echt heel erg jammer. Natuurlijk zijn we ook drukker met veel andere dingen, waardoor we überhaupt al veel minder tijd om te lezen hebben. We zullen wel boekreviews blijven doen, maar voortaan kiezen we dan zelf uit wat we willen reviewen en worden ongevraagd opgestuurde boeken niet meer door ons behandeld en sturen we deze dan ook netjes terug. Alle ingeplande recensies en blogtours blijven uiteraard gewoon doorgaan! Dit stoppen gebeurd natuurlijk niet van de ene op de andere dag, want t/m 23 mei zal dit blog gewoon nog blijven bestaan, daarna nemen we er toch echt afscheid van.

The Green Dream

Een van de mooie dingen van ons nieuwe blog is niet alleen dat we over veel meer onderwerpen kunnen en willen gaan schrijven, maar ook dat we straks via deze nieuwe website de handgemaakte slow fashion (en meer) producten van Bren kunnen gaan verkopen, want we willen ook een webshop integreren in de site. Hierdoor combineren we op een super gemakkelijke manier alles in een en hebben we veel minder omkijken naar alle rompslomp overal omheen. Wat ons hopelijk ook wat meer rust gaat geven 🙂

The Green Dream

We zijn al een tijd bezig om te kijken of we uiteindelijk ook in een tiny house kunnen gaan wonen, waar we volledig, of in ieder geval deels zelfvoorzienend kunnen zijn, dat is onze droom en op het nieuwe blog willen we niet alleen allerlei tips over duurzaam leven delen en traditionele hekserij etc, maar ook van alles over onze leefstijl en reis naar een steeds duurzamere wereld. We hopen dat jullie allemaal gezellig meegaan en genieten van alle artikelen we de daar met jullie gaan delen.

Happy reading!

Bren & Jeffrey

6 Comments on “The Book Dragon’s Nook gaat veranderen!

  1. Jeffrey & Bren, Best wishes with the change-over of The Book Dragon’s Nook to The Green Dream!!! Way back when I wondered about The Book Dragon’s Nook & your reviews on it keeping you both away from reviewing the books you were reading & wanting to review. BIG CHANGES coming for you both! I’ll look for The Green Dream! Happy New Year! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: