Review: Rauhnachten werkboek – Argante of Avalon

Genre: Spiritueel, hekserij, non-fictie
Uitgever: Eigen beheer
Uitvoering: Paperback werkboek
Aantal pagina’s: 176
Uitgave: November 2021

Hartelijk dank aan Argante of Avalon voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Screenshot_20220103-154222_Instagram

Flaptekst:
Dit Rauhnachten werkboek helpt je bij het klaarzetten van je nieuwe jaar. Vanaf Kerst zul je iedere nacht en daaropvolgende dag, bewust bezig gaan met een thema welke staat voor de maand die bij het betreffende thema hoort. Je gaat reflecteren op vragen, gebeurtenissen en ontmoetingen van de Rauhnacht. Daarnaast ga je je dromen in de gaten houden, duiden en opschrijven en trek je iedere dag een Tarot/ Orakelkaart of een Rune/Ogham, net waar jij graag mee werkt.

In dit werkboek is voldoende ruimte om al je bevinden op te schrijven en je creatieve geest de vrije loop te laten. Aan het einde van dit werkboek heb je een goed beeld voor je komende jaar en kun je gedurende het jaar iedere keer terugkijken in dit werkboek om te kijken waar deze maand voor staat en aan de hand van je voorspelling voor deze maand handelen, bijstellen en manifesteren.

Okay, de flaptekst alleen zegt eigenlijk al genoeg om je te laten weten waar dit boek voor is en over gaat. Het is inderdaad een echt werkboek waar je gedurende de Rauhnachten alles in kunt noteren, tekenen en zo nog meer. Alles dat voor jou nodig is op dat moment. Vorig jaar heb ik intens meegedaan met de Rauhnachten en ik vond het echt ontzettend fijn, dus ook dit jaar ga ik dit zeker weer doen, maar dan met dit werkboek bij de hand πŸ™‚ Er staan prachtige illustraties in van Susanne Boer, SB Design Creations, wat het nog prettiger en fijner maakt om ermee aan de gang te gaan. Het is echt een fijn hulpmiddel om je te begeleiden door deze tijd heen. Iedere heks zou eigenlijk wel een exemplaar hiervan in huis moeten hebben. Het is duidelijk beschreven (okay, de spelling is soms misschien niet helemaal goed, maar hey, dat mag absoluut de pret niet drukken) en de illustraties zijn werkelijk prachtig. Je kunt het werkboek zelf gebruiken om er alles in op te schrijven, maar als je dat zonde vindt kun je natuurlijk ook een apart schrift erbij pakken, doe wat je wilt, zolang het voor jou goed voelt is dat okay.

20211024_100145

Argante heeft al een geruime tijd ervaring als heks, al zo’n twintig jaar en heeft veel kennis over het hoe en wat rondom deze mooie tijd. Deze uitgave is dan ook uitgegeven onder eigen beheer en is ook alleen bij haar online shop “Magic Witchin” of bij de Illustrator Susanne Boer “SB Designs Creations” te verkrijgen. De Rauhnachten geven je vele inzichten in het jaar dat voor je ligt. Het is zo’n magisch mooie tijd, tegelijkertijd is het natuurlijk het moment van het terugtrekken van jezelf in deze donkere maanden, maar ook een waarin je aan zelfreflectie doet, kijkt naar het afgelopen jaar, dankbaar bent en gaat kijken naar het jaar dat voor je ligt en wat je graag wilt bereiken. Ik kan het zeker aanraden om dit proces door te gaan, het geeft je handvatten en inzichten en helpt je om vol goede moed klaar te zijn voor het nieuwe jaar. Heerlijk toch?

Argante heeft echt haar best gedaan voor dit werkboek en ik ben dan ook echt onwijs trots op haar, natuurlijk ook op Susanne. Jullie zijn toppers meiden!

Cover: 🌟🌟🌟🌟
Vertelling: 🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟🌟
Verhaal: 🌟🌟🌟🌟🌟
Lettertype: 🌟🌟🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟🌟
Overall: 🌟🌟🌟🌟🌟
Happy Reading!

En hele fijne Rauhnachten!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: