Review: Hij – Hannah Hill

Genre: New Adult
Uitgever: SVM Publishing
Serie: Alex – duet
ISBN: 9789464200331
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 197
Uitgave: November 2020

Hartelijk dank aan Uitgeverij SVM Publishing voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Hij - Kaft

Flaptekst:
Hij: Romantiek, relaties, liefde. Niets voor mij. Verlost van een leven waar mijn toekomst was vastgelegd, had ik nog maar een doel voor ogen. Genieten van het leven. Mijn zekerheid en zelfkennis begonnen echter scheuren te vertonen toen zij in mijn leven kwam. Zij was namelijk alles waarvan ik niet wist dat ik het wilde.
Zij: Romantiek, relaties, liefde. Niets voor mij. Ver weg van huis, had ik slechts een doel voor ogen. Mezelf vinden en alles uit mijn ene jaar van vrijheid te halen. Maar in plaats van mezelf, vond ik hem. Hij was alles waarvan ik enkel had durven dromen, maar nooit zou kunnen krijgen.

Hij is het eerste deel in de Alex duologie die je meeneemt in de levens van Alex en Lia. Echter staat er voorin het boek een voetnoot dat als je optimaal van deze duologie wilt kunnen genieten, het aan te raden is om eerst de Verbonden met elkaar serie te lezen van Hannah Hill. Op zich is het prima zonder te lezen, maar het leest wel beter en begrijpelijker weg als je meer over Alex zijn leven wil weten, voordat hij de man werd die hij nu is. Dus ja…Kan handig zijn πŸ˜€

“Natuurlijk was hij aan het lachen. Alex lachte bijna altijd. Het paste bij zijn levenslustige, zorgeloze karakter. Toch ontnam het me elke keer de adem. Hij had een levendige lach. En als hij lachte, deed zijn hele lichaam mee, inclusief zijn ogen.”

Alex en Lia, beiden willen ze alleen maar zo lang als dat mogelijk is van hun leven genieten en eruit halen wat er inzit. Beiden op een andere manier, Alex staat na zijn vorige leven natuurlijk in een volledig andere wereld voor hem en hij geniet er met volle teugen van, Lia heeft een jaar om eindelijk eens het leven te kunnen hebben wat zij graag wilt…Dat ene jaar complete vrijheid… Ze zijn dan ook totaal niet bezig met dingen als de liefde of ΓΌberhaupt relaties. Daar hebben ze toch helemaal geen zin en tijd voor?! Maar toch neemt het leven een andere weg en komen ze elkaar tegen….en dat zet hun beider leven volledig op hun kop.

“Dat weet ik. Het kan me alleen niets schelen hoeveel tijd we hebben, zolang we die tijd maar samen zijn.”

Het verhaal word je vanuit twee perspectieven verteld, namelijk uit de ogen van Lia en uit die van Alex. Dit zorgt ervoor dat je beide personages (als je Alex nog niet kende uit de Verbonden met elkaar serie) goed leert kennen. Je snapt hoe ze in het leven staan en waarom ze bepaalde keuzes maken en waarom niet. Het was een fijn verhaal om te lezen en echt leuk om te zien hoe het Alex nu vergaat. Ik vind het ook gewoon zo een ontzettend lief stel en je hoopt ook zo dat ze niet alleen dat ene jaar hebben samen…maar ja…of dat gaat lukken?

Heb jij altijd al een van Hannah Hill haar boeken willen lezen, maar trekt de dark romance je niet, dan is deze duologie zeker voor jou. Mocht je besluiten het te gaan lezen wens ik je dan ook heel veel leesplezier!

Cover: 🌟🌟🌟1/2
Vertelling: 🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟
Verhaal: 🌟🌟🌟🌟
Lettertype: 🌟🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟
Overall: 🌟🌟🌟🌟

Happy Reading!
Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: