Review: Wat is hekserij? – Lunadea Ruthy Jankiewicz

Genre: Non-fictie / Hekserij
Uitgever: http://www.lunadea.nl
Serie: 1e deel van de heksenboekjes
ISBN: 9789082830507
Uitvoering: Met de hand gebonden
Aantal pagina’s: 58
Uitgave: 2016

Wat is hekserij, is het eerste boekje uit Lunadea haar heksenboekjes reeks. Elk boekje kan gewoon afzonderlijk van elkaar gelezen worden en geeft je een kijkje en uitleg over het betreffende onderwerp. Op dit moment heeft zij deze zes boekjes in eigen beheer uitgegeven:

Wat is hekserij - 02

Maar daar komen er nog meer van. Ook zijn er (bijna) twee boeken bij Uitgeverij Ankh Hermes uitgegeven van Lunadea, namelijk De weg van de Heks en Heks in het groen (is 28 september uitgekomen).

Wat is hekserij? is een boekje of gids van 58 bladzijdes en is met de hand gebonden door de schrijfster zelf. Dat is echt zo leuk, geeft echt net even dat beetje extra eraan. Hierdoor heb je ook gelijk een leeslint eraan met een bijpassend bedeltje, voor dit boekje is dat een pentakel. Er wordt in het kort uitleg gegeven over wat hekserij inhoudt, je leert dat hekserij een natuurlijke manier van leven is. Dit is echt ontzettend handig voor mensen die meer over hekserij willen weten, maar misschien nog twijfelen erover en niet gelijk een dikker boek erover zouden willen lezen. Het helpt je te leren over de eerste stappen in de hekserij. Lunadea geeft hiermee op haar geheel eigen manier aan wat hekserij inhoudt en dat doet ze echt ontzettend goed en fijn. Zelf heb ik alle boekjes en boeken die tot nu toe zijn uitgekomen van haar in huis en ook allemaal gelezen natuurlijk. Want niet alleen zijn de kleine heksenboekjes ontzettend handig voor de zoekende of beginnende heks, maar ook zeker voor de ervaren heksen, ze zijn handig om als naslagwerk te gebruiken of gewoon even lekker door te neuzen. Ik vind ze in ieder geval echt ontzettend leuk, handig en cute ook.

Wat is hekserij - 01

“In traditionele hekserij worden tradities en gebruiken van weleer beleefd om deze in ere te herstellen en niet te vergeten.” blz.9

Het boekje is voorzien van rijke illustraties die erg goed erbij passen, maar ook net weer dat extra beetje geven wat het nog leuker maakt. Er staat genoeg informatie in en geeft je een duidelijk beeld over wat hekserij inhoudt , er staan weetjes en tips in, waardoor Lunadea je tijdens het lezen meeneemt in de hekserij. Niets engs, niet zweverig, mocht je daar bang voor zijn, want ze is echt een heks die met beide benen op de grond staat, maar wel ontzettend in haar kracht staat. Ik kan dit boekje dan ook zeker aanraden aan een ieder die in hekserij geΓ―nteresseerd is. Het is lekker vlot geschreven en geeft je gewoon net even dat beetje meer inzicht en informatie. Ik kan je echt alle boeken van Lunadea aanraden, ik lees ze echt ontzettend graag en hou ze als naslagwerk dan ook vlak bij mijn altaar πŸ™‚

‘De natuur is een soort dynamo: hoe vaker je er komt, hoe beter je er op afgestemd raakt en hoe meer energie je zult ontvangen.”

De boekjes zijn alleen niet overal verkrijgbaar, maar sommige spirituele online winkels verkopen ze ook en anders gewoon op Lunadea haar eigen website : www.lunadea.nlΒ  voor belgische klanten zijn ze ook verkrijgbaar bij: https://www.hetrijkvanholle.be

Ik wens jou als zoekende heks, of al ervaren heks ontzettend veel plezier met het lezen ervan en binnenkort zullen mijn recensies van de andere boekjes ook online te lezen zijn op ons blog πŸ™‚

Cover: 🌟🌟🌟🌟
Vertelling: 🌟🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟🌟
Informatie: 🌟🌟🌟🌟🌟
Lettertype: 🌟🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟
Overall: 🌟🌟🌟🌟🌟
Happy Reading!
Liefs,

Bren

2 Comments on “Review: Wat is hekserij? – Lunadea Ruthy Jankiewicz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: