We zijn er (bijna) weer! ;)

Hallo allemaal! We zaten net even te kijken wanneer we voor het laatst iets gepost hadden… 12 Juni was dat! Bijna twee maanden geleden dus. Als jullie je afvroegen waarom het zo stil was, we waren druk bezig met verhuizen, maar we zijn ondertussen weer redelijk gesetteld en binnenkort gaan we weer lekker het blog oppakken en kunnen jullie weer elke week posts verwachten hier.

Een frisse wind

Tijdens onze verhuizing hebben we best veel gepraat over het blog en wat we ermee willen. Oorspronkelijk was Bren het blog begonnen voor boekreviews, maar er is zoveel veranderd in ons leven, dat we eigenlijk meer willen doen dan alleen boekreviews. Daar komt ook bij dat we allebei ondertussen graag eens onze eigen boeken willen lezen, dus we gaan alleen nog meedoen aan blogtours en recensies schrijven van recensieboeken die we écht willen lezen en voor de rest onze eigen boekjes en daar uiteraard ook reviews van schrijven!

Maar naast boeken heeft Bren nu natuurlijk ook haar eigen Etsy Shop “Bren’s Crafty World” (link naar de shop en naar haar Instagram!) en daar gaat best veel tijd in zitten om alles op te zetten en natuurlijk al die leuke items te maken! Uiteraard valt daar ook veel over te vertellen en dat gaat dan ook zeker gebeuren!

Bren's Crafty World

Jeffrey is nog steeds druk met schrijven en het afronden van het manuscript van zijn roman. Ook daar kan hij van alles over vertellen en dat is ook iets wat we echt op het blog willen gaan doen, zoals schrijftips geven, of inzicht in het reilen en zeilen van het schrijven! 🙂

Daarnaast zijn we allebei nog bewuster gaan leven en proberen we onze “voetafdruk” zoveel mogelijk te verminderen. Veel mensen hebben hier ook interesse in en het lijkt ons dan ook heel erg leuk om daar veel meer over te gaan delen. Waar begin je en waar moet je allemaal rekening mee houden?

We'll be back soon

Kortom, binnenkort weer veel meer posts van ons, maar het zal niet alleen maar 100% over boeken gaan, maar zoveel meer dan dat, want waar zijn we het blog ooit voor gestart? Nou, vooral voor onszelf en om onze liefde voor boeken te delen, maar ook om een stuk van onszelf en ons leven te delen! Het kan wel even duren voor Bren weer recensies kan schrijven, zolang we onze bar nog niet hebben, omdat ze nu geen plek heeft om aan te zitten, maar we hopen dat die onderhand deze week binnen gaat komen! Daarnaast heeft Bren binnenkort nog ander leuk nieuws te melden, want we hebben hier in het pand ook een heuze bieb en daar gaat ze ook nog iets mee doen! Tot snel met de eerste blogs weer!

Happy reading!

Bren & Jeffrey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: