Review: Leven met de Sterren – Yasmin Boland

Genre: Astrologie / Spiritualiteit / non fictie
Uitgever: AnkhHermes
ISBN: 9789020215939
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 255
Uitgave: Mei 2021

Hartelijk dank aan Uitgeverij AnkhHermes voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Leven met de sterren - kaft

Leer met dit nieuwste boek van de bekende astrologe Yasmin Boland hoe jij zelf je eigen geboortehoroscoop en die van je vrienden en familie kunt maken. Maar niet alleen dat, je leert ook jezelf een heel stuk beter kennen en begrijpen. Iedereen kent wel de horoscopen uit de krant, online of in een tijdschrift, zelf hechte ik daar eigenlijk nooit echt veel waarde aan, want echt veelzeggend waren ze voor mij niet. En ja ik weet het, ik ben een heks en ik geloof echt wel in astrologie en al, maar ik sta toch nog steeds behoorlijk met beide voeten op deze aarde. Toch ben ik van jongs af aan al wel ontzettend geΓ―nteresseerd in de maan, de sterren en onze planeten en wat die precies met ons als mens zijnde doen. En hierbij komen natuurlijk ook onze sterrenbeelden kijken, de water, vuur, lucht en aardetekens. Maar je sterrenbeeld alleen is niet precies en exact wie jij als persoon bent (in mijn geval kreeft). Er is zoveel meer dan dat. En hoe komt het precies dat jij op die en die manier reageert en wat kan daarmee te maken hebben?

In dit boek leert Yasmine Boland je op een duidelijke en prettige manier kennis maken met astrologie (mits je dat natuurlijk nog niet gedaan hebt). Er wordt aandacht gegeven aan de oorsprong van de astrologie, alleen dat is al mega interessant en ook hoe het nou werkt. Je leert hoe je jouw geboortehoroscoop kunt berekenen. Hoe je met behulp van de sterren dingen kunt voorspellen en hoe jouw geboortehoroscoop van te voren al bepaalde dingen had staan die jij in je leven tegenkomt, zoals jouw kwaliteiten, je talenten, of je creatief bent of juist niet en ga zo maar door. Je leert jezelf beter en op een veel dieper niveau kennen. Geloof me, het is echt supergaaf en leerzaam. Maar niet alleen je eigen geboortehoroscoop leer je te berekenen en te lezen, maar ook die van anderen kun je hierna berekenen. Leuk toch, om zo samen met je beste vriend of vriendin op zoek te gaan naar die van hun? Of die van je man, vrouw of kinderen, wie dan ook waar je dat leuk bij lijkt en waarmee je de band wilt verdiepen of beter wilt leren kennen. Yasmin neemt je via dit boek stapsgewijs mee in het hele proces.

Leven met de sterren - 1

“Het boek bestaat uit drie delen, die opgebouwd zijn rond de vier pijlers van de astrologie: de planeten, dierenriemtekens, huizen en aspecten. Zodra je van die pijlers eenmaal een goed beeld hebt en begrijpt hoe ze zich tot elkaar verhouden, dan heb je de geheime code van de astrologie gekraakt.”

Ik mocht van AnkhHermes al de cursus “Leven met de sterren” testen om te kijken of het wat was en eventuele foutjes bekend maken, of het goed werkte enzovoorts. Maar oh man, die cursus maakte me echt dolenthousiast. Ik heb ‘m bijna afgerond (ga er binnenkort weer verder voor zitten, want ik wil nu ook gewoon echt alles weten of course erover) en vind het echt zo gaaf en zo de moeite waard om te doen. En nee het is niet zweverig zoals er vaak over wordt gedacht (en het ook echt wel gebracht kan worden soms), net als dit boek dat absoluut niet is. Het is gewoon echt onwijs interessant en hoe verder je leest of hoe verder je in de cursus komt hoe gaver het wordt. Je leert jezelf zoveel beter kennen en kan op een andere manier naar dingen kijken zoals je dat eerst misschien nog niet deed. Mij heeft het in ieder geval hele fijne handvatten weten te geven en mijn interesse in de astrologie, de sterren, de maan en de planeten is alleen maar groter en groter geworden. Gelukkig hou ik er echt van om nog altijd dingen bij te leren en als jij diegene bent die net als mij daar van houdt en interesse heeft in astrologie, wacht dan niet langer, maar ga het boek lezen. Er gaat een wereld voor je open waar je geen spijt van zult krijgen.

En doe je liever de cursus…die kun je hier vinden:

Online cursus Leven met de sterren

Ik wens je in ieder geval onwijs veel plezier met deze ontdekkingsreis en kan maar een ding zeggen, geniet ervan en gun het jezelf om jouw eigen ik zo goed te leren kennen. ❀

Cover: 🌟🌟🌟🌟🌟
Vertelling: 🌟🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟🌟
Verhaal: 🌟🌟🌟🌟🌟
Lettertype: 🌟🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟
Overall: 🌟🌟🌟🌟🌟Happy Reading!

Liefs,

Bren

One Comment on “Review: Leven met de Sterren – Yasmin Boland

  1. Bren, An excellent FIVE STAR review for this book on astrology & spirituality. From all you said, author Yasmine Boland’s book, “Living With The Stars” is a great way to get acquainted with astrology!!! And you add much to the discussion with AnkhHermes course, β€œLiving with the stars.” The content of your review, Bren, shared so much on the topic that you related to personally. –Great review, Bren! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: