Unboxing: Mystery boekenbox Februari – AnderWereld

Wat was ik onwijs benieuwd naar deze mystery boekenbox van AnderWereld – English YA Fantasy. Toen ik de banner ervan zag was ik gewoon gelijk verkocht…Want zeg nou zelf…dit wil je dan toch gewoon!

Maar wat zat er allemaal in deze Mystery boekenbox, kijken jullie gezellig mee?

Als eerste kwam ik een beauty van een boekenlegger tegen met artwork erop van niemand minder dan Hollow Moon Art. Ik heb al verschillende producten van haar voor in mijn haren en wat kleurplaten dus ik vind dit helemaal gaaf. Zij heeft gewoon zo’n enorm talent!
Ook zat er een amulet bij waarmee je je tijdens het lezen van het boek kan wapenen tegen de Villains 😛 Handgemaakt door Dromeleijn. Erg cute!

Een afbeelding van Maleficent (zoals de meeste die mij kennen wel weten, is zij mijn favo villain en Disney karakter) waarmee je heel leuk een shirt, tas of wat dan ook kunt pimpen. Ik weet nog niet waar ik deze op ga bevestigen, maar ik verzin er vast wel iets voor 🙂 Gemaakt door Custom Ears.

Hoe maak je een theeleut als mij blij? Juist… met thee! Een zwarte thee met honing aroma. Normaal maak ik eigenlijk veel van de thee die ik drink zelf met verse kruiden en al, maar soms is dit gewoon ook wel lekker makkelijk en fijn om eens wat nieuws te proberen. En deze thee hoort bij het boek, dus tijdens het lezen een perfect theetje om erbij te drinken. De thee is verzorgd door The Dutchess Reads.

En dan toch echt het boek! “City of Villains” van Estelle Laure. Ik was (en ben) zo blij dat deze erin zat, want die stond dus al op mijn wishlist! Het lijkt me echt zo’n gaaf verhaal en die cover is aan de ene kant zo fout met die kleurtjes, maar ook echt geweldig tegelijkertijd. Natuurlijk mocht ook bij deze foto de boekenlegger niet ontbreken 🙂

City of Villains:

Disney’s Villains meet Gotham in this gritty fairy tale-inspired crime series. Mary Elizabeth Heart is a high school senior by day, but by night she’s an intern at the Monarch City police department. She watches with envy from behind a desk as detectives come and go, trying to contain the city’s growing crime rate. For years, tension has simmered between the city’s wealthy elite, and their plans to gentrify the decaying neighborhood called the Scar – once upon a time the epicenter of all things magic. When the daughter of one of the city’s most powerful businessmen goes missing, Mary Elizabeth is thrilled when the Chief actually puts her on the case. But what begins as one missing person’s report soon multiplies, leading her down the rabbit hole of a city in turmoil. There she finds a girl with horns, a boyfriend with secrets, and what seems to be a sea monster lurking in a poison lake. As the mystery circles closer to home, Mary finds herself caught in the fight between those who once had magic, and those who will do anything to bring it back. This dark and edgy YA series explores the reimagined origins of Maleficent, Ursula, Captain Hook, and other infamous Disney Villains like you’ve never seen before.

Ik vind het helemaal leuk klinken en hoop er binnenkort dan ook echt de tijd voor te kunnen vinden om dit boek te gaan lezen.

Dit was de unboxing dan weer, hoop dat jullie er ook zoveel plezier van hebben gehad en ben benieuwd wat jij het gaafste item vind van deze box? Laat je het me onder deze post weten?

Happy reading!

Liefs,

Bren

One Comment on “Unboxing: Mystery boekenbox Februari – AnderWereld

  1. Bren, Quite a change-up of theme with this mystery book box from AnderWereld – English YA Fantasy!!! The tea must be your favorite leading up to the best prize, the book, “City of Villains” by Estelle Laure. From all you said in detail, you are very familiar having read books in this fairy tale-inspired crime series. –A great mystery box for you, Bren! Phil

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: