Review: Jij – Hannah Hill

Genre: New Adult Romance
Uitgever: SVM-Publishing
Serie: Verbonden met elkaar #1
ISBN: 9789493030282
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 471
Uitgave: November 2019

Hartelijk dank aan Uitgeverij SVM-Publishing voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Jij- Kaft

Flaptekst:
Er hing iets onheilspellend om hem heen. Hij stond voor me maar was tegelijkertijd onbereikbaar. Ik had mezelf nooit met iemand zo mysterieus en ongrijpbaar voorgesteld. Toch was een blik in zijn prachtige ogen genoeg om me tot in mijn kern te raken.
Slechts een aanraking bracht mijn lichaam tot leven en het geluid van zijn stem veroorzaakte een, voor mij onbekend, verlangen. Ik wist dat hij geen man was voor mij, maar onze paden bleven zich kruisen. Alsof het universum anders had besloten. Hoe meer ik mijn groeiende gevoelens voor hem probeerde te onderdrukken, hoe sterker de aantrekkingskracht werd.
Het moment dat ik me eraan overgaf, was ik verloren. We vlogen snel en hoog. Te snel, te hoog. De val was onvermijdelijk en de schade onherstelbaar.

“Ik heb geen controle over mijn leven, dus doe ik dingen waardoor het voelt alsof dat wel zo is. De adrenaline helpt me te herinneren dat ik leef, in plaats van te worden geleefd.”

Jij is het eerste deel in de New Adult Dark Romance trilogie “Verbonden met Elkaar” en in dit eerste verhaal leer je Jessica en Nero kennen. Twee totaal verschillende karakters en beide leven ook in twee totaal verschillende werelden. Zo op het eerste gezicht zou je dan ook niet denken dat de twee bij elkaar zouden passen en toch voelen ze zich al ontzettend snel tot elkaar aangetrokken. De mysterieuze Luca weet zich al snel in Jessica haar gedachten te nestelen en doordat ze elkaar elke keer weer tegen blijven komen zal hij daar ook niet uit verdwijnen. Maar of ze dat eigenlijk ook wel wil…verstandig…absoluut niet…maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Jessica valt steeds meer voor de onbereikbare Nero de Luca. Maar voelt hij ook echt hetzelfde voor haar? Of gaat het hem simpelweg maar om een ding? Hij wil haar niets vertellen over zijn werk en wat hij nou allemaal precies doet en dat zit haar toch wel tegen..want waarom doet hij er in vredesnaam zo moeilijk over? Zij vertelt toch ook gewoon hoe en wat? Maar Nero blijft daarin een gesloten boek. En ondanks dat ze daar knettergek van wordt blijft ze dieper en dieper voor hem vallen…

Jij - 1

ย “Vlinders fladderden, nee, raasden door mijn buik. Een warme gloed trok over mijn wangen. Dit was meer dan euforie. Dit was geluk in de meest zuivere vorm. Ik had dit niet eerder gevoeld en nu het me overkwam, voelde ik pas hoe erg ik hiernaar had verlangd. Nu begreep ik pas wat Gwen bedoelde als ze zei dat liefde verslavend was. Dat was precies wat het was.”

Dark Romance is wel echt passend voor deze serie, want het boek zit vol sex scenes en Nero is echt behoorlijk dominant in zijn doen en laten, hier moet je dus wel een beetje tegen kunnen. Nu is hij dat niet op een echt slechte manier, maar als ik Jessica was geweest had ik hem af en toe gewoon een bitchslap gegeven dat ‘ie ff normaal moest doen. Maar ondanks dat dominante gedag heeft Hannah Hill zijn personage erg overtuigend weten neer te zetten en zal menig vrouwenhart harder gaan kloppen voor deze Italiaanse casa nova. Sowieso heeft ze de personages in dit boek echt tot leven weten te wekken door haar ontzettend vlotte manier van schrijven. De wereld waar ze in leven weet je snel voor ogen te krijgen. En al vond ik het af en toe wel erg clichรฉ, dan nog was het verhaal wel echt heel erg leuk. Je vliegt er gewoon doorheen. De verhaallijn zit goed in elkaar en is zoals je kan verwachten van dit genre. Ik kan het daarom ook zeker aanraden aan de Dark Romance lezers, want verhalen als dit zijn dan natuurlijk wel echt onmisbaar. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar hoe het verder zal gaan allemaal in het tweede deel. Die staat te wachten op me in de kast en die zal ik binnenkort ook zeer zeker gaan lezen. Natuurlijk verschijnt mijn recensie daarvan, daarna snel hier op ons blog ๐Ÿ™‚

“Er zijn geen woorden voor mijn gevoelens op dit moment, zei hij. ‘Je doet iets met me wat ik niet kan bevatten. Jij bent mijn verslaving geworden.”

Cover: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Vertelling: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Originaliteit: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ1/2
Verhaal: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Lettertype: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Papiergeur: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Overall: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Happy Reading!

Liefs,

Bren

One Comment on “Review: Jij – Hannah Hill

  1. Bren, Sounds like Jessica & Nero de Luca both live by Machiavelli’s famous quotation, โ€œIt is better to act and repent than not to act and regret.โ€ This Dark Romance as you call it, “You,” by Hannah Hill, is part of a what must be a “hot’ New Adult Dark Romance trilogy “Connected to Each Other.” Reminds me of my wife Geri’s many romance novels that you can turn to any page in three random spots in the book & come up with at least one hot scene in bed!!! And despite casa nova Nero not revealing anything about his work, Jessica falls for him deeper & deeper! Bren, you always like an author like Hannah Hill who brings the characters to life, who writes smoothly & offers the reader fun so that the reader flies through the book. I LOVED your comment about how dominant Nero is in the many sex scenes; “if I had been Jessica I would have just given him a bitch slap every now and then that he should act normally.” And then you said about the author, “Hannah Hill has managed to portray his character very convincingly and many a woman’s heart will beat faster for this Italian casa nova.” –Bren, you loved this Book I of this New Adult Dark Romance trilogy!!! –Hot review! –Good job once again! If “You,” by Hannah Hill were in English, I would recommend it to Geri!!! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: