Unboxing YLA box 35 – Colourful Winter Snow

Ietsje later online dan gepland, maar hier is dan toch mijn unboxing van de eerste YLA Box van 2021. met de vrolijke naam: Colourful Winter Snow. Nu hadden we vorige week nog pakken sneeuw liggen hier in ons kikkerlandje en wat was dat prachtig om te zien. Maar daarbij past deze box ook onwijs goed. En draag je het deze winter niet meer als je het maakt, dan vast de volgende wel, of je maakt er gewoon iemand anders helemaal happy mee! Okay…there we go!

Als eerste bij het openen van de box kom je natuurlijk de spoilerkaart tegen en het patronenboekje voor deze box. Deze keer is het patroon verzorgd door Maartje van “Yarn and other Treasures” van haar gelijknamige instagram pagina @yarnandothertreasures. Natuurlijk heb ik dat gelijk zitten doorbladeren en het is echt heel erg leuk! Super benieuwd hoe dat gaat worden als het af is. Maar ook dit gezellige gift zakje zat er in, wat natuurlijk gelijk ontzettend nieuwsgierig maakte wat daar nou in zou zitten.

Maar eerst het garen, Nu ben ik zelf meer fan van natuurproducten als katoen, wol e.d., maar dit 100% acryl garen Bravo Originals van Schachenmayr ziet er wel echt onwijs kleurrijk uit en dat is dan ook wel weer heel erg gezellig. Want zeg nou zelf, dit zijn toch echt heerlijke kleurtjes om naar te kijken? Ik weet zeker dat als ik ermee heb gemaakt wat het patroon zegt dat ik hier iemand vast heel erg happy mee kan maken 🙂 en dat is voor mij toch ook wel erg belangrijk 😀

Ja ja, daar is het giftzakje weer en ook wat erin zat. Een lippenbalsem alpaca! Nu is mijn beste vriend echt helemaal weg van die dieren, dus ik denk dat ik hem ermee ga verrassen. Al is dat of course geen verassing meer als hij deze blog leest, maar toch. Ook zat er een luxe handcrème in die je handen goed schijnt te verzorgen tijdens het koude weer en een frisse dennengeur heeft. Erg handig tijdens de koude dagen dus. Zelf kan ik deze crème niet gebruiken omdat ik nogal heftig kan reageren op allerlei lotions en ik o.a daarom mijn crèmes het liefste zelf maak van volledig natuurlijke producten. Maar ik weet zeker dat er wel iemand is die hier wel iets aan zal hebben, want het is wel gewoon hartstikke leuk en handig natuurlijk.

En dan de laatste items uit deze super vrolijk gekleurde box. Een ontzettend schattige sneeuwvlok steekmarkeerder, ik vind ‘m echt zo cute gewoon. Een Forest Fruit thee met een caramel en Beetroot chocolaatje van @TeaTag, erg leuk voor tijdens het haken of tijdens het kletsen erover…want ook dat is natuurlijk ontzettend leuk! Maar ook een toffe 8mm haaknaald van het merk @KnitPro . Alles in de box weer dus om gezellig aan de haak te gaan met het patroon onder het genot van een lekker kopje thee en een chocolaatje. Heerlijk toch!

Ik vond de box zeker leuk weer, ondanks dat ik er weinig van voor mezelf ga gebruiken, maar ja een ander blij maken is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk, dus daar doe ik het dan gewoon weer voor 🙂 Ik ben ontzettend benieuwd hoe het project gaat zijn als het af is en dat zal ik jullie natuurlijk ook laten zien op mijn Instagram en misschien zelfs ook wel hier als jullie dat leuk vinden? 😀 Ben nu al ontzettend nieuwsgierig wat er in de volgende box gaat zitten… Stiekem hoop ik op een leuk amigurumi patroon, love making them! Wens jullie voor nu allemaal een ontzettend fijne dag en geniet van het lekkere weer natuurlijk en jullie heerlijke creatieve hobby’s!

Happy Crocheting!

Liefs,

Bren

One Comment on “Unboxing YLA box 35 – Colourful Winter Snow

  1. Bren, UNBOXING YLA BOX 35 – COLORFUL WINTER SNOW was great fun for you even though it sounds like you will be “gifting” it to someone else. — From the patterns to the colorful yarns to chocolate & tea…even a stitch marker! You really love receiving these boxes!!! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: