Review: Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

Genre: New Adult romance
Uitgever: SVM Publishing
Serie: The Ivy Years #2
ISBN: 9789493030664
Uitvoering: paperback
Aantal pagina’s: 238
Uitgave: Juli 2020

Hartelijk dank aan Uitgeverij SVM-Publishing voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Ieder zijn geheim - kaft

Flaptekst:
Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?
Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockey-spelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.
Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een ster atleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

In dit tweede deel uit de Ivy Years serie leren we de populaire Bridger van een volledig andere kant kennen zoals we hem in Gevallen Dromen (check hier de recensie)Β  hebben meegemaakt. Daar was hij altijd wel een het feesten, gek doen en had de een na de andere meid versierd, bijna het enige waar hij serieus over leek te kunnen zijn waren de ijshockey wedstrijden. Maar dat is nu wel anders. Hij heeft een doel voor ogen, een beter leven voor zijn zusje Lucy en daar zal hij alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Bridger blijkt buiten de player die hij zo’n lange tijd is geweest eigenlijk gewoon een ontzettend gave gozer te zijn. Natuurlijk heeft hij echt nog wel wat van zijn bravoure gehouden en is zijn ego gewoon nog steeds zoals eerst, maar onder die laag leer je een hele andere Bridger kennen. Zijn zorgzame, lieve, serieuze en loyale kanten komen echt tot uiting. En al lezende begin je zo’n ontzettende sympathie voor hem te voelen, je leeft ook echt zo met hem mee en ik heb echt “fingers crossed” gezeten dat zijn plan zou gaan lukken.

“Want je kunt er niets aan doen dat het hart wil, wat het hart wil”

Scarlet draagt zo haar eigen geheimen met zich mee waarvan ze absoluut wil voorkomen dat er ook maar iemand achter de waarheid komt. Maar dan komt Bridger in haar leven en of ze het nou wil of niet, ze begint langzamerhand toch steeds meer en meer voor hem te voelen. Maar zou hij nog van haar houden als hij zou weten wat ze hem niet wil vertellen? Dat risico durft ze niet te nemen en probeert hem dan ook ver weg bij haar familie en verleden te houden. En ondanks dat de twee een heel eigen geheim met zich meedragen, laat de liefde zich niet vertellen hoe zich te gedragen. De aantrekkingskracht tussen hun wordt met de dag sterker en je gunt het ze ook zo gewoon.

Ieder zijn geheim -1

“Zo werkt liefde niet. Het is de bedoeling dat je ook de rottige dingen deelt. Net zoals de mooie dingen. Dat zei je zelf.”

Wat was dit een ontzettend fijn boek om te lezen, misschien nog wel gaver dan de eerste. Al vond ik die ook echt heel erg leuk. Het verhaal wordt in de ik-vorm geschreven en je leest vanuit Bridger en Scarlet hun ogen. De hoofdstukken zijn lekker kort en het verhaal is gewoon zo ontzettend fijn. Ik vloog echt door het boek heen, moest weten hoe het verder zou gaan en wat er nog meer zou gaan gebeuren. Een absolute aanrader voor de liefhebbers van dit genre. Ik hoop echt dat de andere delen in deze serie ook vertaald gaan worden, want ik ben absoluut fan van de schrijfstijl van Sarina Bowen. Ze zet haar personages ontzettend goed neer, het verhaal zit goed in elkaar. Daarbij laat het je even alles om je heen vergeten en je wanen op Harkness. Dat is normaal al ontzettend fijn als een boek dat doet natuurlijk, maar in deze rare tijden heb je dat helemaal af en toe even nodig, toch?!

“Mijn lijf lichtte op als een kerstboom midden op Fresh Court en ik duwde alle zorgen van de dag zo uit mijn bewustzijn.”

Cover: 🌟🌟🌟1/2
Vertelling: 🌟🌟🌟🌟1/2
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟
Verhaal: 🌟🌟🌟🌟1/2
Lettertype: 🌟🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟
Overall: 🌟🌟🌟🌟

Happy Reading!

Liefs,

Bren

One Comment on “Review: Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

  1. Bren, Another New Adult Romance, the second part of the Ivy Years series. ” EVERYONE’S SECRET,” by SARINA BOWEN reads here like a nice, well-grounded love story between Bridger & Scarlet. But life cannot be simple with Bridger determined to provide & care for his sister Lucy first. And Scarlet’s hidden past as intrigue, although Bridger is no innocent in what he brings to the relationship, I take it. Sarina Bowen’s writing style, characters, & storyline all have your praises. And you are definitely sold on this series hoping that future books will be translated as well! –Another super nice review, Bren! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: