Unboxing: YLA BOX #33 lET YOUR LIGHT SHINE

Eindelijk was het afgelopen week weer zo ver, de nieuwe YLA box kwam binnen! Dat betekent weer fijn veel creatief plezier 🙂 en laat dat zijn wat ik zo keihard nodig heb, nog extra dan normaal, want sinds onze oudste kat Mysty is overleden (27 november) ben ik niet bepaald mezelf, erg verdrietig, mis haar en ben er aardig van van slag. En wat me op zulke verschrikkelijke momenten van rouw helpt is toch echt mijn creativiteit.
Dus op naar de unboxing van deze box.

Voor de maand december is er gekozen voor het thema “Let your light shine” de kerstdagen komen er aan (in mijn geval natuurlijk Yule) en iedereen is volop in de weer met vrolijke lichtjes aanbrengen in en rondom het huis. De dagen worden donkerder, het wordt buiten steeds kouder en met alle narigheid van dit jaar hebben we licht en gezelligheid om ons heen nodig. Dus ik zeg, goed aangepakt! De ontwerpster van het patroon van deze maand is Antoinette van Schaik, bekend van Instagram onder de naam: @wat_maakt_ze_nu_weer. Zij is grafisch ontwerper/dtp-er en heeft een ontzettende passie voor haken, breien en borduren. Zij ontwierp voor december dan ook de 3 YLA kroonluchters.

Natuurlijk vinden we in deze box als eerste de spoilerkaart met het patronenboekje voor de kroonluchters.

De metalen ringen waar je de kroonluchters hun ultieme vorm mee gaat geven, de ringen zijn in de maten 10 en 20 centimeter. Maar ook dit prachtige goudkleurige bolletje Rico Design, bestaande uit 53% katoen, 35% acryl en 12% lurex. Love the colour, ook al ben ik niet zo van de goudtintjes, hahaha, maar in garen vind ik het werkelijk echt mooi. Maar de grote bol garen maakte me echt happy, Een bol Brabante M met wel 300 meter aan garen eraan. Wat ik zo fijn aan dit soort garen vind, is dat het uit 100% gerecycled materiaal bestaat, namelijk 80% gerecycled katoen en 20% gerecycled materiaal uit andere vezels. Daarnaast is het garen niet alleen geschikt voor haken of breien, maar ook voor macramé! Je kan er dus echt alle kanten mee op en dat is gewoon ontzettend fijn.

Ook in deze YLA box zaten hele fijne kadootjes, schattige decoratieve lampjes in bolvorm om wat meer licht in je huis te brengen en deze waanzinnig leuke kerstbal, ontworpen door Anouk van Another View. Ik ben totaal niet van de gewone kerstballen, ik vind ze zo ontzettend saai en eentonig, maar een zoals deze met de tekst : ‘Dear Santa, please bring more Yarn’ kan zelfs ik niet weerstaan. Want het is ook gewoon waar, ik hoop echt keihard dat er onder onze Yule boom garen en al ligt natuurlijk 😀 Dat zou gelijk al zoveel ideeën geven voor het aankomende creatieve jaar.

En dan zaten er ook nog deze leukerds in. Een haaknaald maat 5 van KnitPro, een fijn zakje thee met een witte chocolade ster erbij van Tea Tag. Krijg je toch gelijk zin in! Maar ook dit mega schattige handgemaakte steekmarkeerdertje met een lief sterretje eraan is gewoon onwijs leuk.

En kijk eens hoe gaaf ‘ie staat in onze mega kleurrijke boom! Heerlijk toch, nu maar hopen dat Santa het doorkrijgt wat er op de bal staat, want yarn voor Yule/Kerst is toch gewoon wat iedere haak/brei of Macramé-ster nodig heeft. En ondanks dat ik de kroonluchtertjes niet ga maken, het is gewoon niet onze stijl, hoe leuk ze ook ontworpen zijn, want dat zijn ze echt, maar ik heb andere plannen met de inhoud 🙂 Ik ga er iets van maken met Macramé 🙂 Deze box is absoluut een lichtje in de Duisternis van 2020…en yup, ik kijk nu al uit naar de volgende box!

Stay safe and creative!!!

Liefs,

Bren

3 Comments on “Unboxing: YLA BOX #33 lET YOUR LIGHT SHINE

  1. Bren, I hope the YLA box #33 is just what you need for a crochet project. Though I think it sounds like you do not intend to make the chandeliers, maybe you can make something special in honor of Mysty for your Christmas tree or ornament for the house! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: