De Verhalen van Auruco

Gegroet allemaal!

Mijn naam is Sebastiaan Koen. Jullie kennen mij wellicht van de ‘Verhalen van Auruco’ reeks. Zo niet, aangenaam kennis te maken!

De Verhalen van Auruco 4
De Verhalen van Auruco reeks is voor iedereen vanaf een jaar of 14 te lezen. Zeker als je van duistere, epische fantasy houdt. Je volgt voornamelijk de gebroeders Staalhart en hun vrienden die het rijk Auruco van de ondergang proberen te behoeden. Van deze serie is onlangs het vierde en tevens afsluitende deel verschenen: Een vlam in de duisternis.

De Verhalen van Auruco 2

Vanwege de grote C (Corona/Covid-19) is het als schrijver erg lastig om je boeken aan de man te krijgen. Er zijn geen gezellige festivals of andere evenement waar wij in het “echie” met mensen kunnen binden. Deze periode heeft echter twee zijdes. Niet alleen schrijvers hebben het natuurlijk zwaar, verreweg van! Daarom probeer ik als auteur de mensen juist op te beuren. Dit doe ik door middel van leuke acties. Zo loopt er nu een actie rondom de feestdagen. Alle vier de boeken voor slechts €77.95. Dat is inclusief verzendkosten. (Normaal zit je op ongeveer €90)

De Verhalen van Auruco 1
Daarnaast zitten er allemaal goodies bij die bij de serie aansluiten. Een leuke extra voor de hardwerkende mensen die al maandenlang thuiszitten. Hulde aan jullie!
Omdat jullie nu lastig naar Auruco kunnen komen, komt het rijk Auruco naar jullie!

Neem vooral eens een kijkje (via deze link) op mijn Facebook pagina, als jullie daar contact met me opneemt kunnen jullie gebruik maken van deze mooie actie!

Happy reading!

Sebastiaan Koen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: