Unboxing AnderWereld MYSTERY BOEKENBOX OKTOBER

Laatst kwam de Mystery boekenbox binnen van de maand Oktober van AnderWereld met als thema “Fairytale Fantasy”. Ik zag de aankondiging voor deze boekenbox en ik moest deze gewoon hebben, het sprak me echt zo aan. En daar was ‘ie dan eindelijk. Kijken jullie gezellig mee met de unboxing?

Unboxing AnderWereld 1

Het eerste dat ik tegenkwam in de doos was deze prachtige herfstige booksleeve van Books Art Liberty. En iedereen die mij ook maar een beetje kent weet dat ik een gigantisch zwak heb voor booksleeves, dus voor mij was de box al zo goed als volledig goedgekeurd. Want zeg nou zelf, deze is toch waanzinnig leuk en past ook nog eens perfect bij deze tijd van het jaar!

Unboxing AnderWereld 2

Dan dit schatje, een magisch sprokkelhoutje met daarop een vosje en al, zo ontzettend cute! Vind ‘m echt zo mega schattig, echt super gemaakt, Dromeleijn!
Een zakje met bloemzaadjes om volgend jaar te planten zodat we in de zomer kunnen genieten van deze prachtige plant…zou dat dan op het balkon hier zijn of hebben we dan al geluk gehad en hebben we dan eindelijk een ander huisje met tuin…let’s hope.
Ook zat er nog dit boekenlint in, handgemaakt net als alle andere goodies, alleen deze keer door Elve Geluk. De kraal is versierd met de kleuren die je rond deze tijd van het jaar vooral tegen komt in het bos en de bedel is van de Vrouwe van het Woud. Ik vind ‘m erg cute. weer eens wat anders dan een gewone boekenlegger 🙂

Unboxing AnderWereld

En dan het altijd weer spannende moment bij een Unboxing….het boek! Wat was ik ontzettend blij toen ik zag dat het “Tussen de beesten en Wilde Rozen” was van Ashley Poston, want dit boek stond op mijn wishlist, had ‘m ook al eens in mijn handen gehad in de boekhandel en was er toen al weg van, maar had hem niet meegenomen. En nu heb ik het boek alsnog! En dan ook nog eens met een persoonlijk geschreven brief van Ashley Poston, echt heel erg gaaf. Die bewaar ik natuurlijk netjes in het boek 🙂

Nu natuurlijk nog even een foto van alles bij elkaar, want dat staat gewoon lekker gezellig.

Unboxing AnderWereld 3

Anderwereld heeft er echt een leuk pakket van gemaakt, ik fleurde er echt van op. Zo’n heerlijk herfstig thema en alles erin hartstikke geslaagd! Don’t you just love it?! Ik zal zeker vaker bij AnderWereld een box bestellen, want zeg nou zelf, dit is toch gewoon hartstikke leuk zo saampjes. Zodra ik het boek gelezen heb (ik hoop daar in december aan toe te komen) volgt daar ook mijn recensie van hier op ons blog. Hoop dat jullie de unboxing leuk vonden en natuurlijk tot snel weer !

Happy reading!

Liefs,

Bren

4 Comments on “Unboxing AnderWereld MYSTERY BOEKENBOX OKTOBER

  1. Bren, you are in heaven with the Mystery Book Box for the month October of AnderWereld!!! –Great items! I never thought about generic book sleeves like this for a book! And that fox on the driftwood is neat! And then the main event with the book, “Between the Beasts and Wild Roses,” by Ashley Poston!!! And how cool is that to get a personal note from the author! HAVE FUN! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: