Unboxing: YLA BOX – #32

Sinds twee maanden ben ik lid van de YLA Box, dat is een maandelijks verrassingspakket voor creatievelingen zoals ik 🙂 Elke maand ontvang je de box en daar zitten dan de meest prachtige garens en al in. Ik heb besloten om hiervan ook de unboxings op het blog te gaan plaatsen, want mijn creativiteit is voor mij net zo belangrijk als dat lezen is 🙂 Dus hierbij mijn allereerste unboxing van de YLA box van deze maand 😀 

20201102_124105

Alleen dit label op de box te zien maakt van mij al een heel erg happy mens. Want welke crea avonturen ga ik dit keer beleven en maken buiten degenen waar ik natuurlijk al mee bezig ben? Maar die box gaat natuurlijk open en dan….

20201102_124125

Dan staart dit vrolijke plaatje mij tegemoet van Rudolph, het oh zo bekende rendier van de kerstman. Ik werd gelijk helemaal happy en dan had ik de rest nog niet eens gezien.

20201102_124147

De spoilerkaart en het patroonboekje met daarin het patroon van Rudolph ! Superleuk, toen Jeff deze zag werd ie helemaal enthousiast, hij is gek op kerst ( zelf vier ik Yule, een van mijn favo jaarfeesten in het jaarwiel) dus dit rendiertje gaat zeker gemaakt worden en komt gezellig ter decoratie in ons huis te staan in de koude wintermaanden.

20201102_124328

Het rendier zal worden gemaakt met dit prachtige bijgevoegde garen van het bekende en superfijne merk Scheepjes, katoen bolletjes in verschillende gewichten ( zo handig dat scheepjes dat doet, zo hou je namelijk vaak een stuk minder restgaren over en daarbij zien die kleine bolletjes er ook nog eens superschattig uit). De softy voelt ook als een heerlijk zacht en fijn garen en ik ben heel benieuwd of dit lekker haakt, maar daar is maar een manier voor om erachter te komen en dat is door het natuurlijk gewoon te doen 😀 Ook zitten de oogjes van 8mm erbij, zodat Rudolph natuurlijk wel scherp de wereld in kan kijken!

20201102_124525

Handig! Ook het opvulmiddel voor Rudolph zit bij de doos in, dat kun je net als garen gewoon nooit genoeg hebben als je ervan houdt om amigurumi te haken….net als zoveel meer dingen voor haken, hahaha.

20201102_124454

Een mooie kersthanger gemaakt van ijzer om binnenkort gezellig op te hangen en superleuke advent knijpers om zo vanaf 1 december te gaan tellen naar de gezellige feestdagen, erg leuk om op te hangen en een klein kadootje aan te hangen, een lief briefje voor je partner of kinderen of iets anders leuks 🙂 Wensenlijstjes voor de kerstman kan natuurlijk ook 😛

20201102_124627

Ook zit er een fijne haaknaald 2,5mm met softgrip bij van het merk KnitPro , een onwijs schattig Rudolph het rendier stekenmarkeerdertje ( zo cuuuute) en een lekker snoepje met English Breakfast thee van Tea Tag om te drinken tijdens het haken van Rudolph. Wat heeft een creatief mens nog meer nodig?

Ik vond deze box weer helemaal leuk en gezellig en ga binnenkort dan ook aan de slag om Rudolph te gaan maken, met een heerlijke warme kop thee erbij natuurlijk. Nu is haken natuurlijk altijd een superfijne hobby om mee bezig te zijn, maar rond deze tijd van het jaar geeft het toch altijd nog een extra speciaal gezelligheidsgevoel erbij mee vind ik. Buiten is het onstuimig, grauw en nat weer, over een tijdje komt de kou erbij aan en ik vind deze seizoenen dan ook echt geweldig om te haken. Laat dat weer buiten zijn best maar doen, maar ik vermaak me heerlijk binnen met mijn creatieve hobby’s. Heerlijk toch! Wie van jullie haakt er nog meer?

Happy crocheting!!!

Liefs,

Bren

4 Comments on “Unboxing: YLA BOX – #32

  1. Bren, You are inspiring me to begin crocheting again! I’ve made afghans for my 3 sons when they went off to college and I’ve made scarfs for the boys when they were little. Now I have to start making things for my grandchildren. I enjoyed your post. Geri

    Geliked door 1 persoon

    • That is so great! Crocheting is such a lovely thing to do. Oh wow afghans are so nice❤ I’m sure your grandchildren will love your crochet work with all the love you’ll put in it. There are so many beautiful patterns and there is so much possible 😍 Looking forward to see your work. Love, Bren 😘

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: