UNboxing: Fairyloot box Juli 2020

Daar was ‘ie van de week dan, de Fairylootbox van de maand Juli van dit jaar met dit keer als thema : Resilient Royals. Nieuwsgierig? Kijk je gezellig mee ? 🙂

De art kaart van deze maand komt van de trilogie “The bear and the Nightingale” van Katherine Arden, de spoilerkaart en de twee tarotkaarten van deze maand. De laatste zijn ditmaal geïnspireerd op de “Shades of Magic” serie van V.E. Schwab. 

Een onwijs gave pasjeshouder met prachtige afbeeldingen van de maan erop, love the design! Geïnspireerd op het boek “The Queen Rising” van Rebecca Ross. Geen idee of ik ‘m ga gebruiken, maar mooi vind ik het zeker wel. En dan ook nog een boekige kaars, happy me, voor bij de serie “Ash princess” van Laura Sebastian, staat inmiddels bij de eerste twee boeken ervan in mijn kast, want als ik ergens gek op ben, dan zijn het wel bookish candles 🙂 

Magnetische boekenleggers behorende bij het boek die eerder dit jaar in de Januari box zat “Woven in Moonlight” van Isabel Ibanez. Vind ze grappig, maar ga ze niet gebruiken, magnetische boekenleggers zijn aan mij niet zo besteed namelijk.

Hier werd ik net als bij de kaars ook helemaal blij van, een klein dienblaadje met afbeeldingen zo gaaf en behorende bij een boek uit een boekenserie die ik al een tijd geleden in mijn hart verankerd heb, “Winter” van Marissa Meyer. Ik hou echt van die serie, vind de boeken zo gaaf. En deze tray kan perfect bij het herlezen van de boeken gebruikt worden met lekkere zelfgebakken koekjes of cake erop 🙂 Nu al zin in 😀

Een “Crescent City” kussensloop waar de fans van Sarah J.Maas helemaal happy van zullen worden lijkt me, want eerlijk is eerlijk, deze is echt gaaf! En past leuk bij de boeken dan ook.

Als laatste het boek van de maand “Shielded” van Kaylynn Flanders, met prachtige sprayed edges, een exclusieve cover speciaal ontworpen voor Fairyloot en natuurlijk gesigneerd door de auteur. De auteursbrief erbij maakt het plaatje verder volledig af. Toch zal dit boek ook nog even moeten wachten om gelezen te gaan worden, want de blogtour tijd breekt weer aan en die boeken krijgen natuurlijk voorrang op de boeken uit eigen kast. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, toch…

Dit was voorlopig de laatste unboxing van Fairyloot van mijn kant, want we zijn aan het rondkijken of we een keer een andere leuke boekenbox kunnen vinden om te ontdekken en te unboxen dan natuurlijk. Leuke suggesties? Vermeld ze dan vooral hieronder 😀

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

One Comment on “UNboxing: Fairyloot box Juli 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: