Unboxing: Fairyloot Juni 2020 “A Different Kind of Magic”

Daar was ‘ie dan weer, de Fairyloot box van de maand Juni met dit keer het thema “A different kind of magic“. Was erg benieuwd naar hoe het deze keer zou zijn, kijken jullie gezellig mee?

FLU-June 1

Als eerste de art kaarten, met daarbij de spoiler kaart en een art print geïnspireerd op het boek “Blood Heir” van Amelie Zhao. Maar natuurlijk ook de twee tarotkaarten van deze box, deze keer wederom uit de “Throne of Glass” serie van Sarah J, Maas.

FLU-June 2

Een gave bookish Shadow pin met een quote uit het boek “The Shadows Between Us” van Tricia Levenseller, wat dus weer erg gaaf past bij datzelfde boek dat in de Februari box zat van dit jaar 🙂 De quote is op de foto niet echt lekker te lezen dus hier komt ‘ie: “Love is an excellent motivation to kill”. Vind de kleurencombinatie van de pin erg gaaf en de quote is natuurlijk ook nog eens hartstikke waar in vele verhalen en maakt me nog nieuwsgieriger om het boek dan toch echt hopelijk eens snel te kunnen lezen 🙂

Een patch die je op je kleding, tas of wat je dan ook leuk vind kunt strijken geïnspireerd op Erin Morgenstern haar boek “The Starless Sea”.

FLU-June 4

Hier werd ik helemaal blij van, als fervent theedrinker kun je gewoon nooit genoeg leuke thee eitjes hebben om je favoriete thee uit te kunnen drinken tijdens het lezen van je boeken. En deze is gewoon errug gaaf, de thee pot uit Alice in Wonderland, love it 😀

FLU-June 3

Prachtige onderzetters met daarop de vier elementen; water, lucht, aarde en vuur. Pagan zijnde is dit echt helemaal mijn ding natuurlijk 😀 En ik ben net als bij Fairyloot ook helemaal weg van “Avatar” dus loooove it. Ga ze dan ook zeker gebruiken 🙂

FLU-June 5

Het eerste boek uit deze box (want ja, ja, deze bevat er twee! Helemaal leuk toch 🙂 ) is “The Gilded Ones” van Namina Forna. Een mooi vormgegeven paperback met prachtige sprayed edges. Het boek zelf komt voor de rest van de lezers uit in het voorjaar van 2021. Het lijkt me echt een tof boek 😀

En dan het boek waar het deze maand dan echt om gaat, “Forest Souls” van Lori M. Lee. Een verhaal over lotsbestemming en zusterschap, vol met Sjamanistische magie. Ik ben echt onwijs benieuwd naar dit verhaal, klinkt erg gaaf. Maar ook de art op de binnenkant van de cover is weer erg gaaf gedaan. Een kaart met een brief van de auteur en het boek is gesigneerd. Like it!

Degenen die ook lid zijn van Fairyloot zullen het al wel hebben gezien, want yup er ontbreekt een foto. Waarom? Nou, de sokken zijn er in mijn box niet bijgeleverd. En yup dat vind ik erg jammer, vooral omdat er bij de vorige box ook dingen misten en het boek en het theeblikje behoorlijk beschadigd aan waren gekomen. Dit zorgde er dus voor dat ik niet helemaal happy ben met Fairyloot, fouten kunnen natuurlijk gebeuren, maar gebeurd nu wel vaker, jammer genoeg. Wederom een mail sturen naar ze dus….en hopen dat alles vervangen gaat worden. Maar ondanks deze tegenvaller vind ik de Juni box wel erg leuk samengesteld en zal er ook zeker plezier aan gaan beleven 🙂 Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een kijkje mee te kunnen krijgen met de unboxing 🙂 ‘Til next time!!!

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: