Caturday Post: De vijf beste slaapplekken

Als katten weten wij als geen ander de beste slaapplekken in het huis te identificeren en ze vervolgens ook echt te gebruiken. Dat jullie mensen dan ook altijd maar op bed slapen, dat is voor mij een raadsel, want er zijn zoveel plekken waar je heerlijk kunt slapen! Daarom deel ik vandaag met jullie mijn top vijf, misschien zit er ook wat voor jullie tussen?

#5: Kartonnen dozen

Er komen hier regelmatig kartonnen dozen in huis en ik kan jullie vertellen, ze liggen stuk voor stuk super comfortabel! Zelfs als ze een beetje te klein zijn liggen ze nog prima en zelfs een heel stuk knusser, perfect als het buiten koud en guur weer is. Als extra tip zou ik nog willen geven dat je de doos wat hoger zet, dan heb je ook nog eens goed uitzicht als je rustig wakker aan het worden bent. Win-win!

20200201_143120

#4:Onder een dekentje op de bank

Aan dekentjes in dit huis geen tekort, dus kijk je menselijke huisgenoten gewoon even lief aan, misschien willen ze je dan wel bedekken met zo’n lekker zacht fleece deken. En anders kun je jezelf prima opdringen, dat werkt bij mij ook altijd. Gewoon schattig erbij kijken en je mag er zo bij liggen!

20200425_140617.jpg

#3: Mandjes

Weet je wat pas echt lekker ligt? Zo’n speciaal kattenmandje! Ze hebben ze vast ook wel in grotere maten waar jullie mensen in passen. Ik zou zeggen, koop er gewoon eens eentje en zet hem op een mooie plekje neer, bijvoorbeeld op de kast, dressoir, of tafel. Zo comfortabel heb jij vast nog nooit gelegen!

1594480816896

#2: De rugleuning van de bank

Ik laat het er makkelijk uit zien hè? Maar geloof me, hier is jaren training en veel vallen en opstaan aan te pas gekomen! Als het je dan uiteindelijk lukt om de juiste houding aan te nemen lig je mega comfy! Deze foto is hét bewijs dat het ontspannend ligt!

20200711_021914.jpg

#1: De (nieuwe) krabpaal

Het is jammer dat ze niet in jullie maat komen, maar krabpalen zijn dé plek bij uitstek om eens lekker lang te snoezelen. Ik kan dat uren achter elkaar en laat bijna geen plek onbenut. Vooral de hangmanden zijn een perfecte plek om op te krullen. Op zich als je eentje koopt die groot genoeg is, zouden zelfs jullie er bovenop moeten kunnen liggen. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat je lekker hoog ligt, dus mooi uitzicht krijg je er gratis en voor niets bij!

20200622_184042

Conclusie

Zoals jullie kunnen zien heb ik best wat lekkere plekjes om te slapen. Uiteraard ligt het bed ook altijd goed, maar dat is zo’n voor de hand liggende keuze en ik hoopte dat jullie met deze tips ook eens wat anders konden proberen. Wie weet ontdek je de voor jou perfecte slaapplek!

Ik ben er ondertussen wel moe van geworden, van al dat schrijven, dus ik ga weer even een dutje doen! Fijn weekend allemaal!

Happy Caturday!

Liefs,

~Storm

One Comment on “Caturday Post: De vijf beste slaapplekken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: