Report: Signeersessie ‘Vakantievlinders’ — Vannessa Thuyns

Afgelopen zaterdag, 27 Juni, waren wij uitgenodigd om even gezellig langs te komen bij een van onze favoriete lokale boekwinkels; Blankevoort. Want die dag zou tussen 14:00-16:00 Vannessa Thuyns haar boek Vakantievlinders signeren! Wij kenden Vannessa nog niet, maar we wisten wel dat het boek via Dutch Venture Publishing werd uitgegeven en daar hebben we wel goede contacten mee. 🙂

Het was een beetje vreemd weer zaterdag, erg wisselvallig, maar bij aankomst zagen we dat Vannessa zichzelf slim buiten onder het afdakje bij de winkel had gesetteld op een bankje. Daarnaast stond een statafel waar haar gloednieuwe boeken op prijkten. Ze had zelfs in de tijd voor wij er waren al wat boeken mogen signeren!

Vannessa Thuyns 1

Wat altijd leuk is als we bij Boekhandel Blankevoort komen is dat we zo hartelijk welkom worden geheten en dat was ook dit keer niet anders. We namen gezellig plaats op het bankje en hebben heerlijk gekletst met Vannessa over haar boek en wat ze nu geschreven heeft. Maar het bleek dat ze niet alleen schrijft, maar ook nog eens Nederlandse les geeft aan nieuwkomers en daarnaast ook nog zangeres is! Kortom, Vannessa is werkelijk een manusje van alles!

Vannessa Thuyns 2
Jeffrey druk in gesprek met Vannessa over schrijven! (Foto door Rob Kuyper)

Uiteraard zijn we niet met lege handen weggegaan bij Boekhandel Blankevoort, want een bezoek aan een boekhandel zonder iets te kopen, dat is ons totaal onbekend 😛 Dus we gingen weer weg met een stapeltje boeken 😉 Natuurlijk zat die van Vannessa daar ook bij! Hoewel het niet helemaal Jeffrey zijn genre is gaat hij toch een poging wagen om ook eens een feelgood te lezen, heeft hij beloofd, dus we houden jullie uiteraard op de hoogte van zijn vorderingen 😛 Bren gaat het boek sowieso lezen, want de laatste tijd leest ze veel feelgoods en met zo’n leuk zomerboek gaat dat vast helemaal goed komen!

Uiteindelijk zijn we nog tot bijna 16:00 gebleven en hebben we gezellig gekletst. De aanloop was, helemaal gezien het rare weer, best goed en veel mensen kwamen geïnteresseerd vragen wat Vannessa precies had geschreven! Wat helemaal supergaaf was, was dat Vannessa ons uiteindelijk zelfs heeft uitgenodigd om eens naar een van haar optredens te komen! Die uitnodiging konden we niet afslaan, dus 30 oktober hebben wij alvast weer iets leuks in het verschiet! ^_^ En in de tussentijd gaan wij ons vast vermaken met Vannessa d’r boek Vakantievlinders!

Happy reading!

~Bren & Jeffrey

 

One Comment on “Report: Signeersessie ‘Vakantievlinders’ — Vannessa Thuyns

  1. Bren & Jeffrey, I know how much you love going to visit one of your favorite local bookstores, Blankevoort, & you made the most of it never leaving empty handed! And how great that you got to meet Vannessa Thuyns & she signed her book, “Holiday Butterflies.” She sounds like quite a talented well-rounded individual also teaching Dutch & performing as a singer! –Super photo of you three! –Plus an invitation to one of her performances in October!!! Phil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: