Mijn nieuwe troon — door Mysty

Gisteren waren Bren en ik jarig en dat hebben we geweten, want we zijn allebei enorm verwend. Nu hoort dat natuurlijk ook wel bij iemand van mijn status als leider van deze Clan. Na lekker uitgeslapen te hebben dacht ik: “Laat ik maar eens een stukje schrijven om iedereen te vertellen hoe mijn 14e verjaardag was!”

20200505_154552

De laatste dagen voelde ik me weer erg energiek en dat was mede te danken aan de goede zorgen van mijn mensen die me lekker veel te eten geven. Ze hebben namelijk gezegd dat ik een beetje aan moet komen. Nou, ik vind het prima, al dat heerlijke eten! De enige die me een beetje aankijkt en soms zelfs eten probeert te stelen is Storm, maar zodra hij te dicht bij komt bijt ik wel van me af hoor. Die vlegel kent soms zijn plek niet helemaal, maar hij vergeet dat ik nog steeds boven hem sta, ook al ben ik misschien kleiner. Want het gaat niet om hoe groot je bent, het gaat om hoe scherp je klauwen zijn en die van mij houd ik vlijmscherp!

Maar goed, gisteren was ik dus jarig en ik heb werkelijk waar genoten van de dag, want niet alleen kregen wij allemaal super lekker eten en nog wat extra traktaties, er is ook een gloednieuwe troon neergezet, speciaal voor mij! Eerst was er wel een hoop gerommel en snapte ik niet zo goed waar papa en mama mee bezig waren, maar toen ineens stond hij daar!

1593512497135

Is het geen prachtige troon? Hij ligt in ieder geval zeer comfortabel en als ik er zelf geen gebruik van maak, dan laat ik het zelfs toe dat mijn clangenoten er op zitten, of liggen, want het is er wel eentje gemaakt voor comfort, dat is wel duidelijk!

20200622_183020

Speciaal voor Bobbie en Blix is er een relaxruimte onderin gemaakt. Ik was nog net op tijd om deze foto te maken van Bobbie!

20200622_184239

Uiteraard hoop ik nog lang gebruik te kunnen maken van mijn nieuwe aanwinst, maar ik voel me erg fit en heb al flink wat tips gelezen van Queen Elizabeth hoe zij het al zo lang volhoudt. Ik heb namelijk enorme bewondering voor deze krachtige vrouw en het is dan ook mijn plan om nog lang mijn clan te leiden! Zodra ik er een keertje tijd voor heb zal ik mijn tips eens met jullie delen. Voor nu ga ik weer even heerlijk genieten van mijn nieuwe aanwinst en wens ik jullie allemaal een purrfecte dag!

Liefs,

Mysty

One Comment on “Mijn nieuwe troon — door Mysty

  1. Dear Mysty, Happy 14th Birthday & sharing your Birthday with Bren!!! Glad you are gaining weight & feeling better! As leader of the Clan that’s important to feel well & up to your responsibilities!!! And what a new Throne from Mom & Dad with side comfort basket & bottom relaxation area sharing your new throne with the Clan!!! How nice of you! And it sounds like you had a real Happy Birthday with extra food & treats, plus that new Throne! Excellent idea to read up on tips from Queen Elizabeth as to how to rule for so long so you can lead the Clan for a long, long, time!!! Looking forward to your next post on those tips!!! Say “Hi” to Mom & Dad!!! Phil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: