Ons bezoekje aan Sebastiaan en Lisa in Assen!

Afgelopen weekend waren Bren en ik in het verre Oosten van het land. Voor ons dan πŸ˜‰ Na een rit van ruim twee uur waren we eindelijk in Assen voor een bezoek aan niemand minder dan Sebastiaan & Lisa Koen! Het was namelijk hoog tijd voor een tegenbezoek, nadat zij hier al een paar keer op bezoek waren geweest. ^_^

We maakten eindelijk kennis met Luna en Lily (respectievelijk links en rechts)! Luna is een lekkere bijdehante tante, die wilde eerst mee de logeerkamer in en stond vervolgens met hoge rug naar Jeffrey toe, nadat hij de deur voor haar snuitje dicht deed. Maar gelukkig is het meer show en is ze verder erg lief. Lily is echt een knuffelkont en zit het liefst de hele tijd bij iedereen op schoot. Allebei zijn ze wel echt onwijs schattig!

Kort nadat we onze spullen een plekje hadden gegeven zijn we het centrum van Assen even in geweest, want dat moesten we natuurlijk wel even zien en uiteraard konden we het niet laten om naar een koffie & thee winkeltje te gaan en de lokale boekhandel!

20200620_170638

Bij Boekhandel Van der Velde hebben we niet alleen nieuwe boekjes gescoord, we zagen er ook deze supertoffe poef op wieltjes, gemaakt van echte hardcover boeken! Een leuk DIY project om zelf eens te gaan doen, dachten wij zelf πŸ˜€

1592996190479

En hier onze buit van de beide winkeltjes ^_^

1593006494569

Een super gaaf Frans kookboek! Bren zag dit boek en moest hem meteen hebben, alleen al vanwege de gezellig ogende voorkant. Lisa raadde dit boek ook aan, dus we hadden geen keus, dit boek moest mee! πŸ˜› We zijn beiden gek op zoetigheid dus dit boek moest in onze collectie! Er staan heerlijke gerechten in, dus daar komen ook zeker nog reviews van op ons blog!

20200624_133201

The Sin Eater van Megan Campisi was ook weer zo’n boek dat je dan ziet liggen en gewoon niet kunt laten liggen vanwege de supergave kaft! Na het lezen van de achterflap was Bren helemaal om en moest dit boek geadopteerd worden door ons πŸ™‚

20200624_133447

Zet ons in een koffie & thee winkel als Coffee & Tasty en de kans is zo’n 100% dat we niet met lege handen naar buiten gaan. πŸ˜› Uiteraard veel te veel keuze, maar we hebben toch aardig wat lekkere dingetjes uit kunnen kiezen! De Open haard romance is zelfs al open gegaan, want die klonk zo gezellig! En hij was ook super lekker met appel, kaneel, ananas, cacao en meer winterse ingrediΓ«nten. Dat kun je ook gewoon prima hartje zomer drinken. πŸ˜›

Uiteraard hebben we ook heerlijk genoten van het weer en toen we eenmaal heerlijk gegeten hadden, kregen we als toetje nog Red Velvet taart! Dat was niet geheel zonder reden, want we hadden alvast Bren haar verjaardag een klein beetje gevierd. De taart was ook nog eens voorzien van een van de tofste opdrukken die we ooit hebben gezien!

20200620_201016

Wat een plaatje, niet? Het was echt zonde om op te gaan eten, al maakte Lisa er snel korte metten mee met haar mes xD Maar oh, oh, wat was deze taart lekker! ^_^

De zomerzonnewende was ook afgelopen zaterdag, dus konden we niet anders dan ook nog even gezellig rond de vuurkorf zitten met marshmellows! Yum! πŸ˜€

1592996192119

Na een superleuke dag en avond was het dan toch tijd om eventjes te gaan slapen. De volgende dag hebben we nog heerlijk in de tuin ontbeten en gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat!

20200621_123430

Er werd zelfs druk gesproken over het schrijversleven door Sebas en Jeff, want dat gaat niet over rozen. Wel over talloze karaktermoorden. πŸ˜›

20200621_123435

Lisa d’r blik toen Jeffrey weer eens een dad-joke maakte… Goud πŸ˜›

Aan alles komt helaas een eind, dus einde van de middag moesten we toch maar weer eens de rit naar Uithoorn gaan maken. Lily was het er duidelijk niet mee eens en besloot Bren dat even duidelijk te maken door op haar rug te gaan zitten. Comfy! πŸ˜›

20200621_160338

Zoals altijd is een bezoek aan vrienden altijd te kort als het zo gezellig is, maar gelukkig zien we Sebas en Lisa snel weer! πŸ™‚

En wij gaan weer lekker genieten van een boekje onder het genot van een kopje koffie en thee!

Happy reading!

~Jeffrey & Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: