Unboxing Fairyloot Mei 2020 “Desert Dreams”

Gisteren ging de bel, DHL aan de deur. Euhm okay…Ik verwacht toch niets? Maar toen kreeg ik een zwarte doos in handen van Fairyloot en werd alles duidelijk 😀 De mei box met het thema “Desert Dreams” is er dan eindelijk 😀 Jeej! Kijken jullie gezellig mee?

20200618_174318

There we go!!!

Fairy Loot May 2020 - 9

Als eerste na de gigantische vracht aan paarse papieren snippertjes kwam deze…jawel…theedoek tevoorschijn met een mooie quote uit de boekenserie “Daevebad” van S.A. Chakraborty. Ik vind de quote erg mooi, maar om ‘m nou ook echt als theedoek te gaan gebruiken vinden we eigenlijk wel zonde. Ik heb de boeken niet, maar ben er nu wel heel nieuwsgierig naar geworden. Iemand van jullie ermee bekend misschien? Is het iets? 🙂

Fairy Loot May 2020 - 4

De boekenlegger en de tarot kaarten van deze maand zaten er natuurlijk ook weer bij 🙂 Heel eerlijk gezegd alleen geen idee waar ze op geïnspireerd zijn aangezien de spoiler kaart in de box ontbrak….

Fairy Loot May 2020 - 5

Een handig zonnebrilzakje met een prachtige quote uit het boek “The forbidden wish” van Jessica Khoury en Magic desert sand badzout met de geur van sandalwood. Jeffrey baalde gelijk dat wij zelf geen bad hebben, dus hoopt nu nog harder op snel een ander huis met bad, hahaha.

Fairy Loot May 2020 - 7

Dit is echt een van mijn favorieten uit de box, een onwijs gave en mooi bewerkte pollepel met wederom een mooie quote, maar dit keer uit het boek “Rebel of the Sands” van Alwyn Hamilton. Onwijs gaaf boek btw! Ga binnenkort de trilogie ervan opnieuw lezen, nou ja deel 1 en 2 opnieuw, want deel 3 heb ik nog niet gelezen.

Fairy Loot May 2020 - 6

Deze items vind ik toch ook wel erg gaaf. Een theeblik met een quote erop uit het boek “We hunt the flame” van Hafsah Faizal. Ik vind ‘m echt gaaf, mooie kleur blauw en love the quote. Enige jammere is dat het blikje beschadigd is aangekomen…de deksel zitten twee fikse butsen in 😦 Waarschijnlijk gebeurd tijdens het vervoer vermoeden we. Ook zat deze geurkaars “The tribal desert”erin geïnspireerd naar het boek “An Ember in the Ashes” van Sabaa Tahir en die ruikt echt zo onwijs lekker zoet…Maakt gelijk nieuwsgierig naar het boek ook 🙂 En nee die heb ik jammer genoeg nog niet.

En daar is ‘ie dan, het boek van de maand mei “Girl, Serpent, Thorn” van Melissa Bashardoust. And again, met prachtige sprayed edges, een onwijs mooie artprint aan de binnenkant van de omslag en een handtekening van de auteur. Erg gaaf! Alleen werd ik toch ook wel erg verdrietig toen ik het boek vasthield en nee dat lag niet eens aan de hoeveelheid roze 😛 , maar het boek is beschadigd en de coveromslag is ingescheurd. Dat doet mijn boekenhart toch wel heel erg veel pijn en verdriet. Er gaat dus ook wel een mailtje nog naar Fairyloot toe, want ja een missende artwork spoiler kaart en twee beschadigde items dat vonden we toch niet zo heel erg geslaagd. Hopelijk komen ze van Fairyloot met een goede oplossing ervoor. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte ervan.

Fairy Loot May 2020 - 8

Dan nog een foto met alles gezellig bij elkaar. Dit keer vond ik de box wel erg leuk weer, op de eerder genoemde dingen na dan, natuurlijk. Maar de goodies zijn zeker erg leuk en het boek lijkt me ook gaaf. Dus wat dat betreft absoluut een leuke mei editie van dit toch wel hele rare jaar 2020. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te hebben kunnen kijken met de unboxing en tot de volgende keer weer!

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: