Unboxing Fairy Loot April 2020

Daar is ‘ie dan, de Fairyloot Unboxing van April met het thema: “Memories” . En nee, ik ben niet laat met delen, maar ze lopen door het Corona virus onwijs achter bij Fairyloot dus de box kwam pas begin juni binnen. Kan gebeuren en natuurlijk volkomen begrijpelijk in zo’n rare tijd als deze. Maar hij is er, dusssss kijken jullie weer mee? 😀

20200612_141439

Als eerste in de box natuurlijk de spoilercard en de boekenlegger van de maand met een prachtige artprint.

Een boekige tas geïnspireerd op de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas, waar volgens mij aardig wat boeken in kunnen, want hij is echt behoorlijk groot. Een echte eyecatcher voor de fans van Sarah J. Maas.

De tarotkaarten van de maand april ’20 zijn dit keer met artwork van, jaja, wederom de Throne of Glass serie. Een banier voor je verzameling bookish pins. Van het boek “Daughter of Smoke and Bone” van Laini Taylor, Washi tape. Leuk voor journalling bijvoorbeeld 🙂 Een Memory Vial Pin en handige sticky notes om leuke quotes in je boeken te kunnen markeren. Als recensente zijnde komen dit soort dingen altijd erg van pas kan ik je zeggen!

Het derde geheime opbergboek van Fairyloot, met prachtig artwork erin verwerkt. Hierin kun je allerlei leuke spulletjes of je secret pile of cash in bewaren tussen je boeken en dat valt amper tot niet eens op tussen je ander prachtige hardcovers.

Het boek van de maand is “Incendiary” van Zoraida Córdova, gesigneerd en natuurlijk weer met van die mega gave sprayed edges, looooove that. De achterflap belooft een verhaal vol liefde, wraak en magie, ik ben benieuwd 🙂

20200612_141834

De binnenkant van de cover is bewerkt met de hoofdpersonages uit dit boek. Supergaaf gedaan als je het mij vraagt. Nu hoop ik dat het boek dan ook net zo awesome is 😀

20200612_142105

Nog een foto van de hele box bij elkaar. Wat ik ervan vond deze keer? Heel eerlijk? Ik vond er eigenlijk op het boek na en misschien de tas, niet zo heel erg veel bijzonders aan. Tuurlijk zijn het leuke gadgets en leuk bedacht, maar gebruiken ga ik het denk ik, ben ik bang, geen van allen. Dit vind ik wel erg jammer, want keek erg uit naar deze box en heb er dan natuurlijk ook lang op moeten wachten. Dus ik hoop echt dat het boek net zo goed en mooi is als dat ‘ie eruit ziet, dan ben ik wel weer wat meer blij ermee. De rest van de spullen mag dus wat mij betreft in de verkoop. Dus heb je er interesse in, laat het me dan weten, dan vinden we er vast wel een leuk prijsje voor 🙂

Op naar de volgende Fairyloot box dus, we hebben al een mailtje gehad dat ze begonnen zijn met verzendklaar maken, dus ben benieuwd…. 😀

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

5 Comments on “Unboxing Fairy Loot April 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: