Review: Kies voor ons — Stefanie van Mol

Genre:New Adult Romance
Uitgever:Dutch Venture Publishing
Serie:Full Moon #2
ISBN:978 94 92585 08 0
Uitvoering:Paperback
Aantal pagina’s:202
Uitgave:September 2017

Jonathan is Camille nooit vergeten. Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met zijn band Full Moon terugkeert naar België, gaat hij op zoek naar haar. Hij wil antwoorden. Maar is hij klaar voor de waarheid?

Camille had nooit verwacht Jonathan terug te zien. Maar zodra hij in beeld is verandert haar leven van het ene moment op het andere. De wonden uit het verleden zijn diep. Kunnen ze elkaar terugvinden? Of heelt tijd toch niet alle wonden?

Kies voor ons is het tweede deel in de Full Moon serie en nadat ik het eerste zo’n beetje had verslonden moest ik dan ook echt gelijk verder gaan met lezen in het tweede deel. Waar Kies voor mij eindigde met een mega cliffhanger dat ik echt zat van: “Euhm, shit en nu dan?” ging dit deel al snel weer verder waar we gebleven waren, met een korte terugblik van vijf jaar eerder in de tijd, aangezien we in dit boek vijf jaar verder zijn. Vijf lange jaren zonder dat Camille en Jonathan elkaar nog hebben gezien en gesproken. Camille heeft in het begin nog vaak proberen te bellen, maar kreeg keer op keer te horen dat Jonathan geen tijd had en haar niet zou willen spreken van hun manager. Uiteindelijk heeft ze het dan ook maar opgegeven. Het leven is voor beide verder gegaan, zij heeft inmiddels een relatie met Vincent en Jonathan is populairder dan ooit als drummer van zijn band. Aan vrouwelijke aandacht heeft hij geen gebrek, maar nooit is het vertrouwen teruggekomen om nog een relatie te beginnen. Hij wil nog altijd weten waarom Camille hem zo keihard heeft laten vallen en gaat daar dan ook naar op zoek op het moment dat de jongens weer terug zijn in eigen land. En daar staat hem een aardige schok te wachten. Gaat het Camille en Jonathan lukken om elkaar weer terug te vinden, of heeft het verleden zulke diepe wonden achter gelaten dat dit onmogelijk is geworden?

“Ik zie je morgen, Camille’. Met die laatste woorden verdwijnt hij. Nu ik hier alleen achterblijf, barst ik in tranen uit. Ik heb geen idee wat de toekomst gaat brengen, maar alles zal veranderen, zoveel is duidelijk.” -blz.103

Wat was dit weer een heerlijk boek om te lezen. De pijn van zowel Camille als Jonathan over hoe het allemaal gelopen was vijf jaar terug voel je gewoon van de pagina’s spatten. Beiden zijn ze wel verder gegaan met hun levens, maar elkaar vergeten zijn ze nooit. En ondanks dat Vincent echt een lieverd is, met hoe hij Camille heeft opgevangen, blijf je toch stiekem heel erg hopen dat ze weer samen komt met Jonathan. Camille heeft het absoluut niet makkelijk gehad, maar heeft samen met Vincent toch een goed leven weten op te bouwen. En is dat het wel waard om te vergooien voor Jonathan? Het gaat er in dit boek absoluut niet makkelijk aan toe, de pijn uit het verleden laait flink op en alleen samen kunnen ze ervoor zorgen dat die wonden zouden kunnen helen. Maar ja…krijg dat maar eens voor elkaar. Ik vind dat Stefanie dit ontzettend goed verwoord heeft in dit verhaal, je wil niet anders dan verder lezen en er zo snel mogelijk achter komen hoe het nu allemaal af gaat lopen. Haar schrijfstijl is heerlijk spontaan en trekt je vanaf de allereerste bladzijde opnieuw de levens van Camille en Jonathan in. Ook leer je ze een heel stuk beter kennen, je leeft ontzettend mee met ze en wil je er het liefste mee gaan bemoeien. Maar ja, dat gaat natuurlijk wat lastig hè, hahaha. Ik ben onwijs benieuwd naar de volgende boeken in deze serie, dus die ga ik dan ook zeker heel binnenkort lezen. Nu al zin in!

“Ik wilde dat ik hem kon haten, echt waar. Maar diep vanbinnen hou ik nog steeds van hem; dat ben ik al die jaren blijven doen. Ook al wil ik het niet. Het is gewoon sterker dan mezelf.”- blz.126-

Ga lekker zitten op je favo leesplekje, pak er wat te drinken bij, kat of hond gezellig naast je en laat je heerlijk meeslepen door de Full Moon serie.

Cover: 🌟🌟🌟🌟🌟
Vertelling: 🌟🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟
Verhaal: 🌟🌟🌟🌟🌟
Lettertype: 🌟🌟🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟

Overall: 🌟🌟🌟🌟1/2

Happy Reading!

Liefs,

Bren

8 Comments on “Review: Kies voor ons — Stefanie van Mol

 1. Bren, This is a Test to see if my Reply posts. I just typed out a nice response to your review & when I hit Post Comment, a message came up & said it could not be posted & all my work/time was lost. This happened recently to me on Jeffrey last blog post & I had to do it again. SOOOO, this is just a test to see if this posts! Phil

  Geliked door 1 persoon

 2. Bren, Let’s try this again! Your last comment for readers says how much YOU loved this book II, “Choose Us,” in this “Full Moon” series by Stefanie Van Mol: “Sit back at your favorite reading spot, grab a drink with it, cat or dog next to you and let yourself be carried away by the Full Moon series.” I read in detail all you said of the storyline of this Adult Romance. It all comes down to Camille & Jonathan & their struggle to heal the deep wounds of their relationship. And the author does a good job, from what you say, getting the reader to want to know how the story will end & whether or not Camille & Jonathan can heal their flames of love. It’s a short Book II. Bren, should some of the books in the series be combined? Never-the-less, you want to read on & on in this series which makes readers of your review want to do the same! –Good job, Bren!!! Phil

  Geliked door 1 persoon

  • Hi Phil, ty for your sweet response 🙂 Always makes me happy to see it. Yeah the serie contains 6 books, and every 2 of them are about someone in the band of Full Moon. I’m really curious how the rest of the series will go, it’s such a fun and nice read😄 xoxo Bren

   Geliked door 1 persoon

   • Bren! So nice to hear from you! Wow, a 6 book “Full Moon” series! What a neat idea for author Stefanie Van Mol to dedicate every 2 books to a character! I love your excitement about books in general & how this series, for example, really lights your fire! Doei, doei! –Patty van Delft always ends her videos with that! Ha! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: