Fairyloot unboxing Maart

Yes, daar was dan eindelijk de maart box van Fairyloot met dit keer het thema Break the Curse. Heel lief zat er ook een kaartje bij van de mensen achter Fairyloot met hun excuses waarom het later was dan normaal en hun dank ook voor het geduld van iedereen. Mij leek dat niet meer dan logisch, met de uitbraak van Corona is het voor iedereen anders geworden en wat geduld opbrengen dan lijkt me nou niet het allermoeilijkste 🙂 Maar…. de box, kijk je gezellig mee?

20200513_135106

De spoilerkaart en de twee tarot kaarten van Maart. Dit keer zijn de designs geïnspireerd op de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas.

20200513_135155

Een drinkbeker, superhandig voor in de zomer of als je de boeken aan het lezen bent van Holly Black natuurlijk. De beker hoort bij het boek “Queen of Nothing” 🙂 Die staat hier nog ongelezen in de boekenkast, dus deze beker zal zeker gebruikt gaan worden zodra ik daarin ga beginnen 🙂

Een onwijs schattig Wonderland paspoorthoesje geïnspireerd op het onwijs gave boek “Heartless” van Marissa Meyer. Ik hou echt van dat verhaal! Een sleutel of pasjes koord naar het oh zo bekende Caraval verhaal van Stephanie Garber. Schattig notitieboekje wat heel goed past bij Aladin en een exclusief diadeem wat weer hoort bij het boek “The Rave Boys“van Maggie Stiefvater.

Superleuke items, alleen ik weet nu al dat ik deze allemaal niet ga gebruiken. Dus zit hier iets tussen wat je graag zou willen overnemen, laat het me dan gewoon even weten 🙂

20200513_135431

Hier werd ik wel heel erg happy van!!! Een prachtige booksleeve met een prachtige quote uit het boek “A curse so Dark and Lonely“, een hertelling over mijn favo sprookje Beauty and the Beast,  van Brigid Kemmerer. Ik hou van booksleeves en van dit soort boeken, dus yup, this made my day ! 😀

En dan het boek van de maand 😀 “Bone Crier’s Moon” van Kathryn Purdie. Een fantasy verhaal waar ik heel erg benieuwd naar ben. Het boek heeft een awesome design, de binnenkant van de omslag is geïllustreerd, de bladzijden hebben sprayed edges en het boek is gesigneerd! Wat wil je allemaal nog meer…okay een brief van de auteur zelf erbij, ik vind het helemaal leuk in ieder geval 😀

Dit was het weer voor de box van de maand Maart, met dingen waar ik heel happy van wordt en wat dingen die ik zelf niet ga gebruiken. Maar dat mag de pret absoluut niet drukken, want ik vind het sowieso wel een leuke box 😀 Hoop dat jullie veel plezier hebben gehad in het meekijken van de unboxing 🙂

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: