Even voorstellen: Medusa

Hallo allemaal! Het is vandaag Caturday en dus is het hoog tijd dat ik eens aan het woord kom! De échte Medusa 😉 De meeste van jullie kennen mij vast wel van de foto’s van mijn mama en papa. Met maar acht lentes ben ik de jongste in huis en natuurlijk ook de knapste, maar dat hoef ik jullie natuurlijk eigenlijk niet te vertellen. Ik hoop jullie vandaag ook wat dingen bij te kunnen brengen, want als kat heb ik een hele andere kijk op het leven dan jullie mensen. Gelukkig maar!

20190516_201732
Schrijven kan ik minstens net zo goed als mijn papa

Graag lig ik hoog ergens in de woonkamer. Vaak ben ik te vinden op het televisiemeubel waar ik wel uren kan liggen. Het is zo fijn als je de dingen van bovenaf bekijkt, want het geeft je een heel ander perspectief op de zaken. Ik hou ervan overzicht te hebben en waar krijg je dat beter dan vanaf grote hoogte? Het doet me dan ook vaak beseffen dat als je er goed over nadenkt, heel veel dingen veel minder belangrijk zijn dan jullie mensen er belang aan hechten. Ik maak me bijvoorbeeld nooit druk om wat ik de komende week allemaal moet eten, daar heb ik personeel voor. Dat betekent trouwens niet dat ik onbeleefd ben hoor, want als papa of mama niest, dan zeg ik netjes “gezondheid”. Voor hun klinkt het misschien als “miauw”, maar ze kennen mijn taal wel een beetje.

20190612_162105
Soms is niks heerlijker dan jezelf even afzonderen

Soms, als het allemaal even te druk word, dan vind ik het heerlijk om me eventjes een beetje af te zonderen. Dat moet ook gewoon kunnen. Het is prima als je even lekker de tijd voor jezelf neemt. Het liefst lig ik dan ergens in een holletje, of in een mooie kartonnen doos. Vaak gebruik ik die tijd dan even voor een schoonheidsslaapje, of om de zaken van het leven eens goed te overdenken, want ik ben natuurlijk niet alleen een beauty, maar ik heb ook de brains!

20190904_230011
Ik noem deze houding “de hangende sfinx”

Uiteraard doe ik ook aan yoga, want ik wil wel fit en strak blijven. Vreemd genoeg heb ik nog geen een van mijn andere huisgenoten deze houding zien uitvoeren. Het is “de hangende sfinx” en je wordt er heerlijk ontspannen van als je zo ligt. Probeer het zelf maar eens!

Ook lees ik graag mee in de Warrior Cats boeken als mijn papa of mama ze lezen. Ik ben namelijk helemaal geen poesiepoes. Met mijn prachtige dikke vacht zou ik prima kunnen overleven in de wildernis, mits het niet te koud is dan, want van kou wil ik niets weten! Vaak droom ik ervan hoe het zou zijn als ik ook bij een van de Clans zat. Waarschijnlijk zou ik zelfs een prima leider zijn! Ik train er in ieder geval hard genoeg voor, al zeg ik het zelf.

20190812_202209.jpg
Mijn favoriete boekenserie: Warrior Cats!

Wat ik nog graag mee wil geven aan iedereen die dit leest is dat je nooit moet stoppen met dromen! Ik doe het veel en graag en hoop dan ook ooit mijn droom waar te kunnen maken dat ik eindelijk die vogels ga vangen die hier ons balkon teisteren. Want ik zie ze vaak en ze pesten me altijd, omdat ze weten dat ik niet door het glas kan. Maar in mijn dromen grijp ik ze! En wie weet, ooit, gaat me dat ook in het echt lukken, als een echte Warrior Cat!

20190712_185912.jpg

Heel fijn weekend allemaal!

Liefs en een kopje,

Medusa, a.k.a. Princess Fluff

One Comment on “Even voorstellen: Medusa

  1. Medusa, Very nice to get to know you! So you are the youngest at 8 years & as we can see “the most beautiful” cat of all! So you enjoy “Warrior Cats” too like Mom & Dad. And like a Warrior Cat you dream to catch those birds outside your windows!!! Love your “hanging sphinx” position on your cat perch….I’ve forgotten the proper name for you & your cat roommates’ cat poles & round platforms! Dad will correct me with the proper name for them. So, from all you said your life is good with room service providing your every need, especially food! Nice meeting you! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: