Unboxing: Fairyloot Chain of Gold Collector’s edition

Afgelopen week kwam de pakketbezorger onverwacht aan de deur. Nou ja, onverwacht voor mij, want Jeffrey wist er wel degelijk vanaf (dat klopt helemaal πŸ˜› , red). Ik ben mega fan van de boeken van Cassandra Clare, vanaf het allereerste moment en Jeff kreeg via Fairy Loot door dat er een speciale box uit zou komen in samenwerking met haar en die heeft ‘ie dus voor me besteld!!! Hoe lief! Dus mega verrast, want ja het leek geenszins aan de buitenkant op de normale maandboxen van Fairy Loot.Β  Tijdens het openmaken van de box moest ik mezelf zo inhouden om niet te gaan gillen van blijdschap toen ik eenmaal zag wat erin zat πŸ˜€ Want wat is ‘ie gaaf!!! Kijken jullie gezellig mee?

20200424_154112

Eerste wat ik zag toen ik de doos had opgemaakt was dit, je snapt dus al wel dat als je fan bent van Cassandra dat je dan heel erg happy al wordt πŸ˜€

20200424_152317

En dan kom je dit tegen….Een prachtig wandkleed met daarop James en Cordelia, I love it sooooo much. Deze komt dus ook in de hobbykamer te hangen πŸ™‚ Vind ‘m echt zo awesome.

20200424_153939

Maar ook dit supergave item!!! Een replica van de Mortal Cup die de aartsengel Raziel aan Jonathan Shadowhunter gaf, de allereerste Schaduwjager die er bestond! Die staat natuurlijk gelijk bij mijn collectie waar al mijn boeken e.d. van Cassandra Clare staan in de kast….die eigenlijk wel een ander plekje moeten gaan krijgen want tsja past niet echt meer allemaal, hahaha.

Een art print met daarop de mannen, James, Matthew, Thomas en Christopher, uit Chain of Gold, het nieuwste boek in de schaduwjagers serie. Maar ook een onwijs gave houten boekenlegger met aan de ene kant een afbeelding van Cordelia en aan de andere kant een mooie quote uit het boek. Love it!

Hier werd ik ook helemaal happy van, een booksleeve met een prachtige quote en aan de andere kant een art print met James. Ik hou van book sleeves, ik spaar ze onderhand ook echt en maak er ook veel gebruik van. Er is gewoon geen betere en leukere manier om je boeken veilig in te kunnen vervoeren. En er nu eindelijk eentje te hebben van een boek van deze serie maakt me zo happy πŸ˜€

20200424_153836

En dan dit onwijs mooie special edition exemplaar van het boek zelf. Met prachtige sprayed edges en binnenin een handtekening van Cassandra Clare! Zo gaaf! Ik vind het werkelijk een prachtige uitgave.

De sprayed edges, handtekening en de achterkant van het boek kan ik jullie natuurlijk ook niet ontnemen, dus yes, ook op de foto gezet πŸ˜€

20200424_152941

Alles wat in de box zat gezellig bij elkaar natuurlijk ook nog even voor de foto πŸ˜€ I freaking love it!!! Zo onwijs blij mee dat Jeff dit voor me gedaan heeft πŸ˜€ True love!

20200424_153734

20200424_153644

Hoop dat jullie ook zo genoten hebben van dit prachtige pakket. Ik weet dat ik er nog vele jaren heel veel plezier van ga beleven πŸ˜€

Fijn weekend iedereen, stay safe!

&

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

2 Comments on “Unboxing: Fairyloot Chain of Gold Collector’s edition

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: