Unboxing: Something Mythical – De Boekenbuit

is al eventjes geleden dat ik deze prachtige box binnen kreeg, maar door van alles en nog wat niet eerder de kans gekregen om het met jullie te delen. Tot nu dan 😀 Ik had Yvonne van De Boekenbuit eerst bericht gestuurd, omdat ik het vermoeden kreeg dat ik het boek van de box al in bezit had en yes dat kon ze bevestigen. Maar toch kon ik heel gaaf wel de goodies alsnog bestellen bij haar. Dus vandaag neem ik jullie gezellig mee de mythische wereld in die De Boekenbuit in samenwerking met de auteur heeft samengesteld. 😀 Let’s go!

20200419_130236

Als eerste kwam deze prachtige kaart tevoorschijn, alleen daardoor was ik al mega enthousiast, want wat vind ik het artwork prachtig op deze spoilerkaart. Erop afgebeeld staan zoals je ziet een Selkie en een Hippocampus. Love this! Maakt gelijk nieuwsgierig naar de rest.

Dan een zakje met losse thee, daar maak je mij als thee gek al heel snel happy mee, ik leef zo’n beetje op thee. De thee is geïnspireerd op de Selkie en er hangt dan ook een hele leuke hanger bij aan van een Selkie. Het buideltje ernaast bevat nog iets heel anders leuks, wat thee drinken stiekem nog leuker maakt, namelijk chocolade munten en niet zomaar munten…. nee….eenhoorn chocolade munten!!! Hoe cool en lekker is dat 😀 Dat belooft weer een heerlijk thee momentje binnenkort, kijk er al naar uit.

Maar ook deze ketting met een grote hanger van een Hippocampus zat in de box. Die krijgt denk ik een plaatsje in mijn hobbykamer aan de muur 🙂 Dragen kan ik ‘m niet vanwege allergie. Maar een leuk plekje ervoor vinden aan de muur, dat kan altijd!

En hoe blij ik al was met de thee, des te blijer werd ik toen er ook nog een prachtige mok tevoorschijn kwam. De afbeeldingen op de mok zijn geïnspireerd op de mythische vertelling “De kinderen van Lir”.

20200419_130430

Een mooie artwork kaart van niemand minder dan de auteur zelf, met achterop een lieve boodschap geschreven. Ik hou van deze tekenstijl, dus het kaartje blijft dan ook mooi bij het boek wat bij deze box hoort in de buurt 🙂

Maar ik werd ook heel happy van dit potlood, ik ben gek op mythische wezens en ja, ook de eenhoorn is een favo van me. Aan de ene kant is ‘ie zo fout met al die roze kleurtjes, maar ik vind ‘m zo gaaf!

20200419_181252

Maar ook de enige echte De Boekenbuit pen zat in de box. Nice! Wij schrijven nogal wat af hier in huis dus een pen komt altijd van pas 🙂

20200419_130304

Hoe blij kun je mij maken, nou heel blij. Want ook deze kaart zat in de box met daarop het mythische wezen Cat Sith of Cat Sidhe. Ik hou van het verhaal hierachter en was daarom ook erg happy dat dit erbij in zat. En al ben ik geen fan van de kleur wit, toch vind ik het lijstje hier juist heel goed bij passen. Het heeft dan ook een leuke plek in huis gekregen. Tsja, je bent gek op mythes en sagen of je bent het niet hè? 😛

20200419_130659

Dan het boek waarop de box geïnspireerd is, Gebroken Adem van Latoya Morris. Dit boek heb ik nog niet zo lang geleden gelezen in de blogtour van Hamley books. Heb jij dit boek nog niet gelezen en wil je weten wat ik van het boek vond, lees dat dan hier. Super gaaf verhaal, absolute aanrader!

20200419_130611

Nog even een foto van de hele box ( al zie ik nu dat ik de pen erbij vergeten ben op te zetten ) bij elkaar. Zoals ‘ie er normaal natuurlijk uit zag, want wat ik al zei, het boek was al aanwezig in onze bibliotheek. Ik vind het absoluut een superleuk en geslaagde box, helemaal in een thema waar ik dol op ben en ben dan ook zeer benieuwd wat De Boekenbuit voor ons dit jaar nog meer in petto heeft met de boxen 🙂

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: