Welkom op Catlicious Island!

Voor ons staan twee kleine wasberen bij wat lijkt op een terminal van een vliegveld. Ze vertellen ons dat het bijna tijd is om het vliegtuig te boarden, want we hebben een reis geboekt naar een onbewoond eiland! Al is het straks geen onbewoond eiland meer, want het is de bedoeling dat we ons gaan vestigen op dit stuk ongerepte natuur! Vol goede moed stappen we het vliegtuig in en komen we uiteindelijk aan op het eiland wat nog geen eens een naam draagt.

Animal Crossing 4
Bren in de tent bij Tom Nook en zoons

Midden op het eiland heeft Tom Nook samen met zijn twee zoontjes Timmy en Tommy een grote tent opgezet die dienst doet als hoofdkwartier. We krijgen allemaal een tent mee en mogen een stekje zoeken waar wij ons willen vestigen, want, zo zegt Tom, “Iedereen heeft een plekje voor zichzelf nodig!”

Ongeveer een uur later hebben we allemaal een plekje gevonden en hebben we de andere twee nieuwe bewoners van het eiland, Diva en Bam, geholpen om ook een stekje te zoeken. Toen iedereen weer terug was op het pleintje begon Tom Nook over het feit dat ons eiland helemaal geen onbewoond eiland meer was en dat we misschien maar eens een naam moesten verzinnen voor ons nieuwe thuis. Na lang brainstormen met elkaar werd uiteindelijk de naam gekozen waar Bren mee kwam: Catlicious! Iedereen was het er unaniem over eens dat dit de naam van ons eiland zou worden!

Animal Crossing 5.jpg
Ook op het eiland houdt Jeffrey 1,5 meter afstand voor COVID-19! 😛

Na diverse taken voor Tom Nook uitgevoerd te hebben was het dan eindelijk zover, zowel Bren als ik kregen een upgrade van een tent naar een eigen huisje! Ondertussen zijn we flink bezig geweest met het eiland steeds meer ons thuis maken en na een paar weekjes is zelfs een uil genaamd Blathers naar ons eiland gekomen, omdat wij diverse biologische vondsten hadden gedaan die hij zeer interessant vond. En zo kwam het dus dat wij nu een heus museum hebben! Het enige dat wij nog moeten doen is zorgen dat er ook dingen te zien zijn in dit natuurhistorisch museum!

Animal Crossing 2.jpg
De grand opening van het museum!

Ook kwam speciaal voor de Paasdagen een special guest op bezoek! Ineens vonden we namelijk overal eieren op het eiland en ook verschillende blauwdrukken om van alles en nog wat te maken. We zijn dan ook echte doe-het-zelvers en creëren de meest fraaie meubels, accessoires en kleding helemaal zelf met materialen die we op het eiland vinden!

Animal Crossing 1.jpg
Bunny Day was een hele happening met alle verstopte eieren over het hele eiland!

En zo gaat ons leventje op het eiland elke dag weer heerlijk voort! Hoe lang zal het duren voor het eiland verder bevolkt is en wat voor avonturen gaan we allemaal nog meer beleven? Dat laten we jullie binnenkort weer weten, als er nieuwe ontwikkelingen zijn!

Animal Crossing 3.jpg
Wat een prachtige horizon!

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch! Het is echt een superleuke game, maar vooral eentje die je heerlijk kan laten ontspannen en je even kan helpen aan de drukte van alledag te ontsnappen. Ontwerp je eigen huis en maak het precies zoals je wilt, maak vrienden met je medebewoners en help Tom Nook en kornuiten om het eiland steeds verder te ontwikkelen!

Happy gaming!

~Jeffrey & Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: