Review: LEGO® 40350 – BrickHeadz Chick

Het is bijna Pasen, de lente is begonnen en dat was vandaag goed te merken met dat lekkere zonnetje dat schijnt! Wij hebben er in ieder geval goed gebruik van gemaakt en lekker een wandelingetje gemaakt door ons kleine Libellebos. Van de week toen we even bij Kruidvat waren zag ik deze super schattige LEGO® BrickHeadz Chick liggen, een speciale seasonal uitgave voor Pasen! Voor € 7,99 kon ik hem uiteraard niet laten liggen 😛

Net na de wandeling dacht ik direct: “Laat ik haar maar eens in elkaar zetten, dan kan ‘ie mooi bij de rest van onze gezellige paasdingetjes op tafel. We hebben namelijk al gezellige de lente in huis gehaald!

20200404_153437

Als je het doosje van dit setje openmaakt zitten er twee zakjes steentjes in en een instructieboekje. Een zakje bevat alle kleine steentjes en de andere de grotere. In 43 stappen zit het figuurtje, inclusief het platformpje waar je haar op zet, in elkaar.

20200404_154336.jpg

Hier was ik net klaar met het bouwen van het kuiken zelf. Je bent dan ongeveer net over de helft met het bouwen. Ik vind vooral de pootjes echt heel grappig gedaan bij dit figuurtje!

20200404_155023.jpg

Hier was het figuurtje net voltooid! De basis waar je hem op zet bevat verder geen speciale vermeldingen zoals bij sommige BrickHeadz wel het geval is. Met alle bloemetjes en eitjes erbij is dit echt een super leuk figuurtje om bij de rest van je paasspulletjes te zetten!

20200404_155248.jpg

Buiten doet ze het ook goed 😉 Al zou ik LEGO niet buiten laten staan in verband met verkleuring, maar zo voor een foto is dit figuurtje natuurlijk prachtig om nog meer leuke natuurfoto’s mee te maken!

20200404_155349.jpg

En uiteindelijk is ze nu eventjes hier belandt bij mams en de rest van de zusjes en broertjes 😉 Gezellig toch? ^_^

Overall was dit weer een erg leuk BrickHeadz figuur om te maken. De details van de veertjes en het grappige kammetje op het koppie maken hem echt helemaal af! Perfect dus voor dit seizoen! 😀

Overall score: 🌟🌟🌟🌟½

Prijs: 🌟🌟🌟🌟🌟

Bouwplezier: 🌟🌟🌟🌟

Toonbaarheid: 🌟🌟🌟🌟🌟

Leg godt, play well!

~Jeffrey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: