Negenendertig (en nog niks wijzer)

Het laatste jaartje voor de grote “Four-‘O”, het voelt erg raar om jarig te zijn in deze roerige tijden. Overal om ons heen is de Corona gekte nog erger dan dat het virus zelf is. Zo ervaren Bren en ik het tenminste. Het is dan ook erg vreemd om nu precies jarig te zijn nu de wereld zo op zijn kop staat, een feestje zit er niet in. Gelukkig zijn er in deze moderne tijden een hoop digitale oplossingen om toch nog iets te doen. Zo hebben we gisteravond een klein digitaal feestje gehad met Robin,de beste vriend van Bren (en ondertussen ook een zeer hechte vriend van mijzelf!) Sebastiaan en Lisa Koen. 🙂

Toen ik vanochtend wakker werd was het dan ook een superleuke verrassing dat ik een hele stapel verjaardagskaartjes kreeg van Bren om open te maken, want ze had een oproep op Facebook gedaan aan iedereen of ze een kaartje wilden sturen, zodat ik me vandaag jarig zou voelen en dat is absoluut gelukt! Wat hebben jullie een leuke kaartjes gestuurd! Er komen er nog meer, maar dat zal waarschijnlijk morgen worden, vanwege de post. Maar goed, wie weet zitten er nog meer in de bus, dat gaan we later nog even checken als we een ommetje gaan maken.

20200330_152926
De eerste kaartjes hangen al ^_^ En wat zijn ze allemaal super tof!

Gisteravond mocht ik dus ook een kadootje uitpakken dat Sebastiaan en Lisa voor me hadden gekocht en hier thuis hadden laten bezorgen. Als schrijver kun je niet genoeg notitieboeken hebben en dat weet Sebas natuurlijk ook als geen ander! Het is echt een mega gaaf, leer gebonden notitieboek van The Legend of Zelda: Breath of the Wild met een silhouet van Link op de voorkant en een Sheikah oog op de achterkant. De pagina’s hebben ook goudkleurige sprayed edges. Echt een perfect kado voor deze schrijver. Ik had natuurlijk precies net een nieuw notitieboek nodig voor mijn project met Sebas samen ook, dus betere timing was er uiteraard niet. Ook ruikt het notitieboek heerlijk (ja, ik ben booksniffer, of het nou leesboeken zijn, of notitieboeken! 😛

20200330_153520.jpg

Bren heeft me echt weer eens veel te veel verwend… Alsof één game nog niet genoeg was kreeg ik niet alleen Pokémon Shield, die al een tijd op mijn verlanglijstje stond, maar ook nog eens de nieuwe Animal Crosssing: New Horizons. Die heeft ze samen met Robin gegeven. Echt super lief van die twee mafklappers! 😛 Als je nog nooit een Animal Crossing game hebt gespeeld, ga het doen! Het is zo ontspannend. Waarschijnlijk ga ik er ook nog een journal over schrijven om mensen een kijkje te geven in mijn beleving van het spel. Vroeger deed ik dat in een notitieboek, maar het is gewoon leuk om te delen 😉

20200330_153354.jpg

Naast de games ook nog een heerlijke fles whisky voor tijdens het spelen én lezen. Want ik kreeg ook nog een missend deel uit de William Shakespeare’s Star Wars reeks van Ian Doescher. De originele trilogie heb ik al in deze vorm gelezen en het is écht hilarisch! Niet alleen door het taalgebruik, maar ook door de heerlijke humor die deze boeken bevatten. Het in scriptvorm lezen van het verhaal geeft ook een hele andere ervaring!

20200330_153450.jpg

Mijn zus Marsha kwam ook nog eventjes op bezoek vanochtend en dat was toch wel heel apart. Geen knuffel en netjes afstand houden. Het voelt wel allemaal heel vreemd, maar ondanks dat was het erg gezellig dat ze er even was! Ook door haar ben ik veel te veel verwend! Een kaartje voor Incubus in de Tivoli Vredenburg half Juni. Hopelijk gaat dat door, want vorig jaar hebben we ze gemist en wat baalden we daar toen van! Marsha en ik zijn allebei gek op deze band en het is al weer veel te lang geleden dat we samen naar een concert zijn geweest! Ook had ze nog een superleuke flessenopener die we binnenkort aan de muur gaan hangen. Altijd handig zo’n ding! ^_^ Het biertje volgde nog, heb ik uit betrouwbare bron vernomen 😛

20200330_153127.jpg

Kortom, echt ik ben zó verwend weer! Daardoor voel ik me vandaag echt jarig, ondanks alles wat er nu gaande is in de wereld. Ik overleef met alles wat ik heb gekregen een eventuele quarantaine van twee weken wel denk ik, net aan, misschien… 😛 Met een beetje geluk kunnen Bren en ik samen nog onze verjaardagen gaan vieren later rond eind Juni, maar anders doen we het gewoon met Halloween of zo, dat leek ons wel een griezelig goed idee. 😉

Iedereen ontzettend bedankt voor de lieve felicitaties, berichtjes en kadootjes! Het is jullie echt goed gelukt om me vandaag dat jarige gevoel te geven! ❤

Heel veel liefs,

Jeffrey

2 Comments on “Negenendertig (en nog niks wijzer)

  1. Jeffrey, You are indeed a special man to so many, family & friends, reaching out to you in so many ways to make your 39th Birthday exception despite the pandemic! Indeed, you may be looking back on this birthday with an indelible recall of this birthday moment in time!!! And so much credit goes to Bren for her love for you channeled into all her efforts to make your birthday a special event despite all else!!! Happy Birthday, Jeffrey!!!!!!!!!!!!! Phil & Geri

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: