Jeffrey’s volgende TBR

Het was weer eventjes lekker neuzen in de stapel ongelezen boeken in onze boekenkast, maar het is gelukt! Ik heb weer een selectie van vijf boeken gemaakt om de komende tijd te lezen. Mijn review voor Outer Order Inner Calm was al eerder te lezen, want ik was zo snel door dat boekje heen, dat ik daar maar vast de review voor had geschreven. Maar goed, hier dus de collectie van boeken die ik de komende tijd ga lezen!

Outer Order Inner Calm — Gretchen Rubin

Outer Order Inner Calm

Een heerlijk boekje over je huis op orde brengen! Als je naar Marie Kondo hebt gekeken dan denk ik niet dat je hier perse nog iets uit gaat halen, maar desondanks vond ik het een prima boekje om me even wat tips te geven om orde aan te brengen hier in huis. Ondertussen is mijn schrijfhoek al helemaal vrij van troep (al hou ik wel van een rommelig bureau) en heb ik ook al mijn kledingkast doorlopen en drie zakken oude kleding weggedaan! Dus de tips en trucs uit dit boekje werken goed! 😉

The Origins of Yana Paisley — Ursula Visser

ursulavisseryanapaisley10666.jpg

Het is voor het eerst dat ik een keer mee doe aan een blogtour! Dat vind ik erg leuk en al helemaal omdat het scifi is van eigen bodem! Weliswaar in het Engels, maar dat is uiteraard geen probleem voor mij 🙂 Dit is echt weer zo’n scifi verhaal waarin de mens te ver is gegaan met de techniek en belooft er weer een vol actie te zijn, net als Evolutie van Ursula. Ik ben al bijna op de helft, maar onze duo review komt pas 1 Mei online, dus jullie moeten nog even geduld hebben 😉

Loving Someone with Bipolar Disorder — Julie A. Fast, John D. Preston

1001004011544412.jpg

Dit boek kreeg ik kado van Bren en ik ben er momenteel in aan het lezen. Het is echt een “doe-boek”, want het bevat niet alleen een berg aan informatie, maar er staan ook opdrachten in het boek die je samen met je partner uit kunt voeren. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je met dit boek niet alleen de bipolaire stoornis van je partner beter begrijpt, maar dat je ook weet hoe te handelen, maar wat het allerbelangrijkste is; dat je jezelf niet volledig wegcijfert en ook denkt aan jezelf. Vooral dat laatste komt nu wel even van pas, want als ik ergens achter ben gekomen dan is het wel dat ik mijn eigen behoeften vaak op de tweede plek zet en dat ik mezelf voorbij ben gelopen door continu maar iedereen niet teleur te willen stellen. Dit boek wordt erg geprezen, dus ik hoop er samen met Bren veel uit te kunnen gaan halen!

Het Huis van de Roos — Esther Wagenaar

Screenshot_20191209-145302_Chrome

Nog meer scifi! Want je kunt niet genoeg scifi lezen en al helemaal niet als het zo goed is als dat van Esther Wagenaar. Het eerste deel van haar Terra 7 trilogie vond ik erg goed en ik kan dan ook niet wachten om te lezen hoe het verhaal verder gaat! Bren zei al dat hij ontzettend goed is, dus ik heb hoge verwachtingen 😉

Ayoade on Top — Richard Ayoade

Ayoade on Top.jpg

Richard Ayoade vind ik echt een geweldige kerel. Hij is beter bekend als Maurice Moss van The IT Crowd , maar daarbuiten is hij ook een schrijver, presentator en komediant. Dit boek lijkt me erg intrigerend, want het gaat over de film View from the Top, dus eigenlijk moet ik die film ook nog eens kijken voor ik dit boek ga lezen, denk ik. Of het ook echt wat is, dat ga ik jullie uiteraard nog vertellen 😉

Lekker veel lezen dus!

Kortom, ik heb nu wel weer even wat te doen denk ik! Gelukkig heb ik nu ook best wel wat tijd om te lezen (en te schrijven!), dus ik vermoed dat ik redelijk snel door deze selectie heen ben! Ik had immers al een van deze boeken uit voor ik dit artikel schreef, haha!

Wat lezen jullie de komende tijd? Laat het ons weten in de commentaren!

Happy reading!

Liefs,

Jeffrey

2 Comments on “Jeffrey’s volgende TBR

  1. Jeffrey, A diverse assortment for your TBR books!!! The bipolar book for you & Bren sounds quite good with assignments & activities to be done together! –Good reading to you! Phil

    Like

    • Hi Phil! Yes, I’m very curious what the book can do to help us. So far the information is good and thorough, but I do have a sense that this book is written for people who really struggle and may even be on the brink of considering a break-up. But I suppose that’s mostly done because the book is supposed to cater to a wide variety of people and situations. There are so many types of bipolar disorder too and not everyone who is diagnosed with the disorder might experience the same symptoms. Of course, I’ll let you know what my thoughts were on the book! 🙂 ~Jeffrey

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: