Unboxing: Fairyloot Februari 2020

En toen was het weer tijd voor de Februari unboxing van de Fairyloot box “Rulebreakers”. Iets later dan gepland, maar met alles wat er op dit moment in de wereld speelt lijkt me dat niet heel raar. Jullie ook nieuwsgierig naar wat er deze keer in de box zat? Kijk en lees dan gezellig mee 🙂

20200306_105932

Twee prachtige boekenleggers en een sticker geïnspireerd op Jay Kristoff zijn Nevernight serie. Mia het hoofdpersonage staat erom bekend dat ze maar wat graag de regels breekt, dus idd perfect voor het thema van deze box. Ik vind ze zo gaaf, welke van de boekenleggers vind jij het mooist?

 

Maar ook deze gave mok mocht niet ontbreken met daarop de personages Loe en Reid uit het populaire boek Serpent & Dove, in het nederlands uitgekomen als Heks en Jager. Ik vind hem echt onwijs gaaf, heb het boek in mijn kast staan en wil hem binnenkort gaan lezen, dus hoe leuk is dat dan om in een bijpassende mok de thee te kunnen doen 🙂

20200306_110020

En ook voor de fans van Lord of the Rings zit er een leuke Mordor koffer tag bij.

20200306_110049

Hier werd ik nou echt helemaal happy van. Een prachtige sjaal met daarop doorns van rozen, boeken en daarop een kat. So me! Het design van deze sjaal komt van Margaret Rogerson haar boek Sorcery of Thorns, waar ik ook het fairyloot exemplaar van in de kast heb staan te pronken. Ik ben echt helemaal weg van deze sjaal. De kat, de boeken maar ook de doorns van een roos. I freaking love it!!!

20200306_110004

De twee tarot kaarten van de maand februari zijn dit keer geïnspireerd op de Strange the Dreamer series van Laini Taylor.

20200306_110032

Boekige lippenbalsem, wie houdt daar nou niet van!? Met de geur van aardbei/prosecco 🙂 De lippenbalsem is perfect voor de fans van Malachiasz van het boek Wicked Saints geschreven door Emily A. Duncan. Ik vind het leuk bedacht 🙂 En lippenbalsems zijn hoe dan ook altijd handig toch.

20200306_110317

Deze prachtige art kaarten, die natuurlijk horen bij het boek van de maand…

20200306_110041

The Shadow between us” van Tricia Levenseller. Wat een onwijs mooi en gedetailleerd exemplaar is dit. Ze hebben weer eens flink hun best gedaan, prachtig gewoon! Natuurlijk is dit boek speciaal voor Fairyloot op deze manier uitgebracht en is gesigneerd door de auteur. Zo gaaf!!!

Alleen de omslag is al prachtig van zichzelf, maar aan de binnenkant is ie ook nog eens voorzien van art. Het boek zelf kan er ook echt zo mee door, kijk dan hoe mooi. En yes, in mijn favo kleur 😀 Gotta love me some purple en met dat zilver erbij, stunning !!!

20200306_110235

Ook bij dit boek zit een brief van de auteur, vind dat zelf altijd erg leuk gedaan en bewaar ze dan ook altijd bij de boeken in.

Ik vond deze box echt zo gaaf! Helemaal happy mee. Okay misschien 1 of 2 dingetjes waar ik zelf niets meer zal gaan doen, maar weet zeker dat we daar iemand anders wel blij mee kunnen maken of eens leuk in een winactie kunnen stoppen 😀 Dan nu nog een foto van alle items gezellig bij elkaar 😀

20200306_105727

Don’t you just love it ? Ik ben super benieuwd wat ik van het boek ga vinden en hoop er binnenkort ook tijd voor vrij te kunnen maken om het te gaan lezen 🙂

Voor nu, stay safe en wees lief voor elkaar.

Happy reading!!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: