Happy World Book Day!

Het is vandaag World Book Day! Vandaag willen we jullie eens een kijkje laten nemen in onze thuisbieb! ^_^ Want, zoals jullie misschien wel eens vaker hebben gehoord, is onze halve woonkamer een bibliotheek en verspreid onze boekenliefde zich door ons hele huis!

Boekenkast 1

De oudste boekenkast is die Bren mee heeft genomen hier naartoe en deze is ook flink uitgebreid aan beide kanten. In het midden bovenin staat een complete verzameling met Disney boeken van Beauty & the Beast en allerlei Villains boeken, want als grote fan van Maleficent en co mag het natuurlijk niet aan die boeken ontbreken in onze kast! 😉 Het wordt wel steeds voller, dus we willen eigenlijk eens kijken of de collectibles een ander mooi plekje kunnen krijgen, zodat het wat minder vol staat 🙂

Direct daaronder staat Jeffrey z’n verzameling Star Wars boeken en ook daar begint onder andere een ruimtetekort te ontstaan! Er komen ook zoveel boeken van zijn favo fandom, dat er bijna niet tegenop te lezen valt, haha 😛

Boekenkast 2

In dezelfde hoek staat ook onze gezellige globe met de nodige alcoholische versnaperingen. Gezellig bij een goed boek een glaasje whisky, of een likeurtje, met een hapje erbij, daar worden wij echt happy van! ^_^ In deze kast staan alle boeken van Stephen King, Tess Gerritsen en een heleboel andere thrillers, fantasy en andere spannende boeken!

Op de kast is nu ruimte gemaakt voor onze LEGO Hidden Side verzameling, waar we binnenkort lekker aan gaan bouwen en er echt een dorpje van willen gaan maken! ^_^

Boekenkast 3

En dan is er nog onze nieuwste boekenkast die samen met de vitrinekast de rest van de muur opvult 🙂 Zoals je kunt zien puilt hij nu al een beetje uit, haha! Deze kast bevat zo’n beetje al onze scifi en fantasy, waaronder ook al onze Warrior Cats boeken en nog een heel stuk non-fictie en een groot deel van onze Engelstalige boeken!

Kookboekenkast.jpg

Uiteraard liggen er zo’n beetje overal in ons huis wel boeken, maar de keuken heeft sinds kort een speciale plek waar al onze kookboeken prijken! Bovenin onze nieuwe stellingkast staan ze! Ondertussen dus ook heel veel bakboeken, want ja, Bren is helemaal van het bakken weer!

Koekjesbijbel
Come to the Dark Side, we have cookies!

Vandaag hebben we gezellig saampjes kokosmakronen gebakken, voor straks bij het lezen. Want vanavond gaan we uiteraard gezellig saampjes op de bank lezen, want het is niet voor niets World Book Day! 😉

We gaan binnenkort ook even flink de bezem door de boekenkasten heen halen, want we hebben zo veel boeken staan en er zit altijd wel iets tussen dat je op den duur vaak toch weer weg doet, dus meer over onze grote spring cleaning later! 😀

Wat vinden jullie van onze thuisbieb?! Laat het ons weten!

Happy reading!!

Liefs,

Bren & Jeffrey

2 Comments on “Happy World Book Day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: