Review: Strange Planet — Nathan W. Pyle

Genre:                     Humor / Comic
Uitgever:                Morrow Gift
ISBN:                       978-0-06-297070-1
Uitvoering:            Hardcover
Aantal pagina’s:   144
Uitgave:                 November 2019

Vorige week ging het even niet zo lekker met mij en had ik op werk een erg lastig gesprek achter de rug. Bren kwam toen ineens met een kadootje aanzetten en dat was dit boekje van Nathan W. Pyle. Het boekje van Strange Planet! Deze webcomic volg ik al een tijdje via Facebook en ik lach mezelf altijd helemaal krom om hoe grappig ze zijn.

I found this.jpg

Wat de stripjes van Strange Planet zo grappig maakt is dat de “beings” zoals de aliens uit de stripjes genoemd worden situaties uit het leven van ons mensen nadoen, maar dan met vreemde synoniemen en op die manier laat Nathan W. Pyle je zien hoe raar mensen en onze wereld eigenlijk zijn.

the void.jpg

De art direction van de stripjes is vrij simpel, maar toch ook weer erg schattig. Waar dit boekje vooral in uitblinkt is in de uitvoering. Alle stripjes zijn in kleur en het is dan ook een compilatie van de beste stripjes, op thema. Het einde van het boekje bevat ook allerlei voorwerpen uit ons dagelijks leven, maar dan met de benaming zoals ze in de stripjes worden gebruikt.

Wildly Unprepared.jpg

Dit boekje is echt een aanrader om iemand te geven als kadootje. Je bent er zo doorheen, maar het is echt zo’n boekje dat gegarandeerd een lach op iemand zijn gezicht weet te toveren. Al was het maar omdat je ook een beetje een spiegel wordt voorgehouden als mens hoe belachelijk onze wereld in elkaar steekt. Ik heb er in ieder geval goed om gelachen!

20200304_131715

Dit is echt zo’n boekje dat je regelmatig even kunt pakken en even een paar stripjes van kunt lezen om even te lachen. Zelfs degene die ik al kende vond ik nog steeds grappig. Ik hoop dan ook dat er zeker meer van gaan komen! Een echte aanrader!

Cover: 🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟🌟🌟
Art Direction: 🌟🌟🌟🌟

Overall: 🌟🌟🌟🌟½

Happy Reading!!!

Liefs,

Jeffrey

One Comment on “Review: Strange Planet — Nathan W. Pyle

  1. Jeffrey, I immediately recognized the illustration genre from your Facebook posts! Nathan W. Pyle’s “The Strange Planet” from all you say sounds like a great “time out” & relaxer! Bren gave it to you at a perfect time! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: