Review: LEGO® 40270 Bee Brickhead

Het is al even geleden dat we een LEGO review hebben gepost! 🙂 Dus hier is er weer eentje, van een set die ik afgelopen weekend heb gebouwd. Het is een bij uit de BrickHeadz serie, die onderdeel uitmaakt van de speciale “Seasonal” lijn. Deze is speciaal voor Valentijnsdag!

20200214_203025

Het doosje bevat twee zakjes met steentjes, eentje waar de grotere in zitten en een ander met alle kleine steentjes en natuurlijk het instructieboekje. Het is dezelfde manier van verpakken zoals we gewend zijn bij de meeste BrickHeadz figuren 🙂

1582051924210

In totaal zijn er 35 stappen om het figuur te voltooien in het boekje. Hier was ik ongeveer halverwege met het bouwen van de bij. Ik vind vooral die bloos op de wangetjes erg leuk gedaan! Zo schattig! ^_^

20200214_204755

De bij is nu klaar. Hij houdt een hartje vast en een honinggraat! Ik vraag me af voor wie ze zijn? 😉 De details van dit figuur zijn zo leuk gedaan, met de vleugels en de voelsprieten op zijn hoofd. Het maakt het figuurtje echt compleet!

20200214_205730

En zie hier, het eindresultaat! De basis waar hij op staat bevat ook allemaal bloemen. Je kunt kiezen of je de rozen of de zonnebloemen liever wilt, maar met wat slim plaatsen kun je ook gewoon alles kwijt, zoals ik heb gedaan. Het ziet er dan een stukje vrolijker en kleurrijker uit!

Ik heb veel bouwplezier gehad van dit BrickHeadz figuurtje. Het was leuk, maar misschien wel wat kort. De bij is erg leuk en perfect om neer te zetten in je boekenkast, of tussen je verzameling andere BrickHeadz. Bij ons staat ie nu even op het dressoir, tot we een beter plekje voor hem vinden! 🙂

Overall score: 🌟🌟🌟🌟½

Prijs: 🌟🌟🌟🌟🌟

Bouwplezier: 🌟🌟🌟🌟½

Toonbaarheid: 🌟🌟🌟🌟½

Leg godt, play well!

—Jeffrey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: