Unboxing: Fairyloot Januari 2020

Daar was ‘ie dan hoor, de eerste Fairylootbox van dit jaar. Met dit keer het thema : ‘Moon & Stars’. Ik keek er in ieder geval al heel erg naar uit, want ik ben helemaal weg van alles wat met de maan te maken heeft, al van jongs af aan heeft de maan zo’n onwijze aantrekkingskracht op me. Dus ik was heel erg benieuwd hoe ze dit thema hadden aangepakt in deze box. Kijken jullie gezellig mee?

20200203_112935.jpg

Een prachtige kussenhoes in zulke mooie tinten blauw, een van de allereerste dingen die me gelijk opvielen dit keer. Beide zijdes van de hoes zijn anders, op deze zijde zie je een quote staan van Oscar Wilde “With freedom, books, flowers & the Moon, who could not be happy.” Ook zat er een lichtjessnoer in met allemaal kleine sterretjes eraan. Komt goed uit, want mijn vrolijk gekleurde snoer om één van onze boekenkasten heen heeft het begeven, dus ik denk dat ik deze daar zolang ga ophangen tot ik een andere met vrolijke kleurtjes heb 🙂 En natuurlijk ook leuk te gebruiken bij boekige foto’s 🙂 Dan zat er deze Trinket Tray in, in de vorm van een halve maan. Ik weet dat ik zei dat ik van de maan hou, maar deze is echt zo niet mijn ding, dus die gaat een ander huisje krijgen 🙂 Naar wie, nog geen idee. Wel absoluut leuk gevonden hoor, alleen die te gouden kleur voorop is gewoon niet echt iets waar ik warm voor loop, al heeft de achterkant juist weer supermooie vervloeiende kleuren. 

20200203_113159.jpg

En dan is hier de andere zijde te zien van het kussensloop. Ik vind de afbeelding echt onwijs schattig en dromerig. Het design komt van @beckythornsdesigns. Ik vind ‘m echt cute. Dan een rijtje met stervormige paperclips, schattig en komen eigenlijk altijd wel van pas dacht ik zo. De exclusieve Fairyloot ketting die erbij zit vind ik werkelijk prachtig, alle fasen van de maan staan erop afgebeeld en het design komt van @noverantale. Of ik hem ga dragen dat weet ik nog niet. Ik draag liefst alleen echt zilver omdat ik van zoveel sieraden namelijk uitslag krijg. Maar wie weet verwerk ik ‘m wel op een andere manier 🙂 Want gaaf is ie zeker weten! En dan een sleutelhanger met een überschattig paars draakje en een maan! Instant love!!! De sleutelhanger heeft een mooie prominente plek gekregen aan mijn nieuwe tas en gaat dus gezellig overal mee naartoe. Love it!!

20200203_113213.jpg

Tadaaa, een betere foto van de sleutelhanger 😀

20200203_113341.jpg

En ook in 2020 gaat Fairyloot verder met de Tarotkaarten, deze maand zijn ze geïnspireerd op de Ember in the Ashes serie van Sabaa Tahir en ontworpen door @gabriela.bujdoso. Ik vind ze werkelijk prachtig gelukt. Is er trouwens misschien nog iemand die de tarot kaarten van januari 2019 heeft en die weg doet? Ik zou ze namelijk graag van je overnemen, dat zijn de enige die ik mis. Reageer gerust in de reacties en ik reageer natuurlijk zo snel mogelijk op je terug 🙂 Ook zit er in deze box een leuk schrift ( al noemen ze het zelf een notebook, maar een notebook vind ik toch wel iets anders dan een gewoon schrift ) met een mooie quote erop van Amie Kaufman & Jay Kristoff, de auteurs van de Illuminae Files. “You have me, until the last star in the galaxy dies, You have me” .  Erg mooie quote vind ik het 🙂 Wat jullie?

20200203_113618.jpg

20200203_113626.jpg

Tsja, ik wou dus een mooie foto maken van het boek van deze maand en ik had alles opgesteld. Draai me om om mijn telefoon te pakken om de foto te kunnen maken en wie zit daar….Juist Medusa. En die was dus met niets van haar plek te krijgen. Vandaar dat de deze foto’s gezellig samen met ons model Duussie zijn. Voor wie nog niet wist wie Medusa is, nou dat is dus onze totaal niet bijdehante Maine Coon lady, die altijd precies doet waar ze zin in heeft, You got to love her!!! I know I do 😀

Het boek van Januari 2020 is “Woven in Moonlight” van Isabelle Ibanez.. Deze editie is speciaal voor Fairyloot ontworpen met een exclusieve cover en artwork aan de binnenkant van de papieren omslag door de auteur zelf! Dat is toch wel heel erg gaaf. Ook is het boek gesigneerd en zit er zoals altijd een persoonlijke note bij van de auteur over het boek. Natuurlijk mag ook het stickervel dat bij het boek hoort niet ontbreken!

20200203_113651.jpg

20200203_113750.jpg

De artprint behorende bij het boek van deze maand en natuurlijk ook de exclusieve boekenlegger voor de maand januari 🙂

Ik vond dit absoluut een goed begin van het jaar voor de box van Fairyloot. Dit was ouderwets weer een onwijs leuke. Okay, de trinket vind ik dan echt niets en die mag van mij weg, maar verder vind ik het echt superleuk bij elkaar passend en heb ik ( en Jeff ook, want trust me, die zit er gewoon lekker elke keer bij hoor met uitpakken 😀 ) veel plezier gehad met het uitpakken van de box. Kijk alweer heel erg uit naar die van Februari in ieder geval 😀 Ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden om mee te kijken. Wil je ergens op reageren of ben jij geinteresseerd in de Trinket Tray, of kun jij mij heel erg happy maken met de tarot kaarten van januari 2019, wat dan ook, reageer gezellig in het reactie gedeelte en dan reageer ik natuurlijk zsm terug! Maar voor nu, ga ik eventjes braaf naar de winkel, want de producten voor de kippensoep komen natuurlijk niet hierheen uit hun eigen, gelukkig schijnt het zonnetje, dus buiten wandelen dan is dan een stuk leuker 😀 Fijne dag iedereen!!!

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

One Comment on “Unboxing: Fairyloot Januari 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: