Jeffrey’s eerste Wrap-up van 2020

Het is tijd voor mijn eerste Wrap-up van dit jaar, want ik heb mijn vijf gekozen boeken uit van de afgelopen periode! Ik was al begonnen in 2019, maar ik heb Evolutie, Water en Vuur  en Een koninklijk verraad wel dit jaar gelezen! Een mooie start van mijn Goodreads challenge! Ik heb er zelfs nog een boekje bovenop gedaan, omdat je daar toch zo doorheen ging 😉

Wrap Up 2.JPG
De teller staat al op 4/25! 😉

Maar goed, de Wrap-up! Een terugblik op alle vijf gelezen boeken en in hoeverre ze aan mijn verwachtingen voldeden, inclusief een linkje naar mijn review! Lezen jullie gezellig mee? ^_^

Kaizen — Sarah Harvey

Kaizen.jpg

Ik hou van Japanse filosofie en van hun mooie methodes voor efficiëntie, dus toen wij Kaizen zagen liggen op de Boekenbeurs in Antwerpen moest ik dit compacte boek meenemen. Het was een leuk geschreven boek en de Kaizen methode wordt er goed in uitgelegd, toch had ik iets meer diepgang verwacht, maar is dit zeker een goede basis om de methode te leren. Ik ga denk ik meer over dit onderwerp lezen, omdat ik er meer over wil weten, dus als iemand nog een goede tip heeft, dan hoor ik het graag!

Mijn review kun je hier lezen. Ik kwam uit op 🌟🌟🌟½

The Wizard of Oz — L. Frank Baum

Tovenaar van Oz.jpg

Vroeger was ik al een enorme fan van De tovenaar van Oz en keek ik altijd de tekenfilm op zaterdagochtend. Toen Bren mij deze leather bound editie van Barnes & Noble gaf was ik zo blij! Eindelijk kon ik het verhaal eens echt lezen zoals het al meer dan honderd jaar standhoud! Het was een groot feest van herkenning en ik kon dan ook niet anders dan dit boek beoordelen met een dikke 🌟🌟🌟🌟🌟!

Evolutie — Ursula Visser

Evolutie.jpg

Scifi van Nederlandse bodem! Wat was ik hier benieuwd naar! Er is veel te weinig science fiction van Nederlandse schrijvers en hoewel ik zelf dan in het Engels mijn trilogie heb geschreven, ben ik toch van plan om zelf ook Nederlandstalig te gaan schrijven. Evolutie van Ursula Visser las heerlijk weg en was een erg goed en vermakelijk scifi verhaal van eigen bodem. Hoewel ik er in alle eerlijkheid in ging met zo min mogelijk verwachtingen wist Ursula me aangenaam te verrassen met dit boek! Wellicht niet in alle opzichten vernieuwend, maar toch ook psychologisch diepgaand. Wat je verwacht van een goed scifi verhaal. Een welverdiende 🌟🌟🌟🌟 sterren kreeg ze voor dit spannende scifi verhaal!

Warrior Cats #2: Water en Vuur — Erin Hunter

Warrior Cats 2.jpg

Het eerste deel van de Warrior Cats serie had ik vrij snel uit en ik was dan ook erg benieuwd naar dit tweede deel. Ook deze las weer lekker weg, al moest ik even wennen aan alle kattennamen (die lijken soms nogal op elkaar), maar toen ik daar eenmaal weer aan gewend was, las dit avontuur weer heerlijk weg en kon ik niet anders dan ook dit boek een 🌟🌟🌟🌟 sterren recensie geven.

Een koninklijk verraad — Sebastiaan Koen

Een Koninklijk Verraad.jpg

Sebastiaan Koen wist met zijn eerste boek Een rijk in verval een prachtige fantasywereld neer te zetten met een goede cast aan karakters en een klassieke strijd tegen het kwaad. In dit tweede deel volgen we de protagonisten weer op de voet in hun strijd tegen Felkon. Ook dit deel stak weer goed in elkaar, met de nodige spanning, bloedvergieten en intrige. Het enige puntje van kritiek dat ik had was dat ik een plotwending miste, maar dan nog steeds een absolute aanrader! Een koninklijk verraad kreeg een welverdiende 🌟🌟🌟🌟 sterren van mij!

Dat was het dan! 😉

Dat was het, mijn wrap-up van de gelezen boek van de afgelopen periode. Ondertussen heb ik al weer vijf nieuwe boeken uitgekozen die ik de komende periode ga lezen en daar ga ik jullie ook weer over vertellen wat ik ervan verwacht! Dat volgt later deze week uiteraard! 🙂

Happy reading!

Liefs,

~Jeffrey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: