Baby Yoda!

Wij hebben het eerste seizoen van The Mandalorian echt verslonden! Wat een heerlijke serie en natuurlijk zijn wij ook helemaal gek van baby Yoda! Of eigenlijk “The Child” zoals hij nu nog heet. We zijn reuze benieuwd hoe het verhaal verder gaat, maar dat gaat nog eventjes duren!

Nu is Bren helemaal gek van haken en toen ze op internet een haakpatroon tegenkwam van baby Yoda vroeg ze aan mij: “Jeff, wil je een kind?”
Waarom je zoiets op zo’n toon vraagt als Bren toen deed weet ik niet, dus ik reageerde met iets als: “Wat bedoel je?”
Daarna liet ze het patroon zien en kwam er een brede glimlach op mijn gezicht.
“Natuurlijk wil ik zo’n kind!”

En zo geschiedde! πŸ˜›

20200123_185000
Een trotse vader met z’n kind!

Ik haak al zo’n …..lemme think…. jaar of elf als het niet langer is en naast lezen is het dan ook echt een onwijs grote hobby en passie van me. Toch heb ik het lange tijd niet kunnen doen, omdat ik zo onwijs ziek ben geweest dat zelfs een haaknaald vasthouden me niet meer lukte. Maar nu na een hele tijd oefenen kan ik ook hiervan zeggen… I’m back!!! Really, happy me πŸ˜€ En yes, ik zag dat patroon van The Child online en kon het niet laten om aan Jeff te vragen of ‘ie het zag zitten om dan toch maar wel “papa” te worden. Alleen om het hoofd dat ‘ie trok was het ’t al waard, trust me!

En ziehier het resultaat, The Child, van The Mandalorian. Lijkt ie niet sprekend op z’n papa??? πŸ˜›

20200123_161439.jpg

20200123_161503.jpg

20200123_161554.jpg

Wat een gave knuffel is het geworden! Hij gaat een mooi plekje krijgen in huis waar ‘ie goed in het zicht staat! ^_^

En, en, en natuurlijk ga ik meerdere outfits voor hem maken naar gelang de seizoenen πŸ˜›

Happy crocheting!

~Bren & Jeffrey

2 Comments on “Baby Yoda!

  1. Jeffrey & Bren, You two are really something as we say!!! You both wanted a baby Yoda & Bren gave you one as if giving birth with her crocheting!!!!!!!!!!! That first photo of you, Jeffrey, with Baby Yoda, you like like a natural Daddy or it’s those acting skills of yours!! Baby Yoda is so cute by far & beautiful!!! –What intricate crochet work, Bren!!! And now you have a son & you are a family!!!!!!!!! Congratulations! Is January 23 the Birthday? Phil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: