Something cool Pops-Up!

Eergisteren werd ik enorm door Bren verrast met iets wat zo ontzettend gaaf is, dat ik het graag met jullie wil delen! Ze was met Robin (haar BFF) samen naar de kringloop geweest en daar had ze dit juweeltje op de kop getikt!

20200114_110303

Het is een Star Wars – Return of the Jedi Pop-Up Book! Toen ze hem aan me gaf kon ik niet geloven in wat een goede staat dit boek nog was. Het is een boekje uit 1983 en ziet er nauwelijks gebruikt uit. Zelfs alle beweegbare onderdelen zijn nog heel!

20200114_110728

Return of the Jedi is een van mijn favoriete Star Wars films na The Empire Strikes Back. Beide films heb ik goede jeugdherinneringen van. Ik vond vooral de scenes met Jabba the Hutt gaaf en het eindgevecht tussen Luke en Darth Vader, wat was dat geweldig als kind (en nu nog 😛 )

20200114_110750

Ik kan nog steeds niet geloven dat Bren dit boekje heeft weten te vinden en vooral in zo’n goede staat! Dit boekje is bijna net zo oud als ik ben. Het is wel wat verkleurd, maar het feit dat alle beweegbare onderdelen het nog doen is gewoon echt een wonder te noemen.

Dit boekje heeft een speciaal plekje gekregen in mijn Star Wars sectie van onze boekenkast en ik ga zeker zoeken naar de andere delen uit deze serie, want er zijn er dus meer van gemaakt! ^_^

Wat vinden jullie ervan? Wat een prachtige vondst, toch?

Happy reading!

~Jeffrey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: