Unboxing Fairyloot box December 2019

Beetje laat, maar hier is ‘ie dan toch hoor :D, de unboxing van de december box van Fairyloot met dit keer het thema “Defying the odds”. Kijk je ook mee? 🙂

20200108_135855

De spoiler kaart en boekenlegger van deze maand. Ook zaten er magnetische boekenleggers bij met de karakter uit de boekenserie Skyward van Brandon Sanderson. Zegt me eerlijk gezegd helemaal niets, absoluut grappig gemaakt hoor, dat wel. Alleen niet iets voor mij,

20200108_135713

Een microfiber doekje met daarop een leuke boekige tekst 🙂 Die ik dus ga gebruiken om de boekenkasten mee af te stoffen.

20200108_135917

Bookish sokken geïnspireerd op The Wrath of Dawn serie van Renee Ahdieh. Die ga ik sowieso ook verkopen want mijn voetjes zijn daar veel te klein voor. Deze sokken zijn vaak gemaakt voor 39/42 en tsja daar zwem ik letterlijk in dan, haha. Maar er zat ook een zakje thee in 🙂 En laat ik nou heel erg van thee houden. De smaak is geïnspireerd op Ead, een karakter uit The Priority of Change van Samantha Shannon. Zegt mij eerlijk gezegd ook helemaal niets. Jullie wel?

20200108_135931

Een exclusief voor Fairyloot gemaakt design “Fire Breathing Queen” pin geïnspireerd op Aelin van de onwijs bekende Throne of Glass serie van Sarah J. Maas. Ik vind hem prachtig gemaakt, alleen ook deze ga ik denk ik verkopen, want ik weet niet zo goed wat ik ermee zal doen.

20200108_140001

Een etui gebaseerd op de Red Rising serie van Pierce Brown. Erg mooi gemaakt, maar jammer genoeg geldt ook voor dit item dat ik ‘m zelf niet ga houden.

20200108_135754

De tarotkaarten van de maand december zijn deze keer afbeeldingen met karakters uit de An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir. Mooi getekend, vinden jullie ook niet? Ik mis alleen de kaarten van de januari box nog, hopelijk vind ik die nog eens want dan heb ik de set weer compleet. Ze zijn namelijk wel erg gaaf. Ook zat dit setje potloden er in, Game of Pencils genaamd. Met de kleuren en de motto’s van de huizen uit Game of thrones. Nog niet zeker wat daarmee te doen, ondanks dat ik groot fan van de serie ben 🙂

20200108_135642

En deze keer zat er niet een boek in de box, maar twee! De eerste is deze advanced readers copy, speciaal geprint voor Fairyloot “Wicked as You Wish” van Rin Chupeco. Met de paarse kleur ben ik al om ofc, het boek klinkt leuk, dus ben benieuwd! Ook zat er een briefje en een bookplate met handtekening van de auteur bij 🙂

Als laatste zat er dan het boek van de maand december in. Een gave gesigneerde hardcover editie van “Eight will Fall“van Sarah Harian. Ook dit boek ging samen met een brief van de auteur 🙂 Klinkt ook interessant, dus zodra ik tijd heb gehad het boek te lezen, zullen jullie mijn recensie hier op ons blog kunnen lezen 🙂

20200108_140133

Nog even een foto van alles bij elkaar, ziet er best gezellig uit zo dacht ik. Toch vond ik deze box niet zo cool als degenen hiervoor. Ik vond het eigenlijk een beetje een rommeltje bij elkaar, normaal kun je het thema er goed in terug halen en past alles ook wel goed bij elkaar, maar dat vond ik deze keer toch niet het geval. Jammer, maar ze kunnen natuurlijk niet allemaal geslaagd zijn. Ik gaf al aan niet alle items uit de box te willen behouden omdat ik er gewoon niets aan heb. Mocht jij er interesse in hebben, laat het me gerust weten dan komen we er samen wel uit 🙂

Natuurlijk kijk ik absoluut uit naar hun box van Januari, maar binnenkort volgt er eerst nog een unboxing van een speciale box 😀 Die zal binnenkort op ons blog verschijnen 🙂

Happy  Reading!!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: