Een terugblik op 2019

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het is eindelijk 2020 en ik heb het gevoel dat veel mensen met smart hebben zitten wachten op het moment dat ze eindelijk 2019 achter zich konden laten. Het was me het jaar ook wel! Voor mij persoonlijk was het een jaar vol zelfontwikkeling en het jaar waarin ik eindelijk mijn scifi/fantasy trilogie The Shaedon Resurgence afsloot. Maar wat is er nou allemaal precies gebeurd dit jaar? En wat heb ik nog in petto voor het aankomende jaar? Ik heb behoorlijk grootse plannen, dat is wel duidelijk! Deze laatste week van mijn vakantie ga ik dan ook gebruiken om mijn persoonlijke doelen te stellen voor  dit jaar, maar je kunt er vanuit gaan dat ook dit jaar weer in het teken zal staan van schrijven, lezen en het delen van mijn gedachten op ons blog! 🙂

Samenwonen

Bren trok op 26 januari 2019 bij mij in en we wonen hier nu al bijna een jaar met onze vijf katten! Het was een heerlijk jaar in dat opzicht en ik kan me het huis niet meer voorstellen zonder Bren en onze kattenkindjes. Het huis is nauwelijks meer te herkennen van hoe het was. Het is echt een thuis geworden! En we zijn continu bezig kleine verbeteringen aan te brengen aan ons huisje. Veel mensen worden heel enthousiast als ze hier binnenkomen en zien dat we niet bang zijn om onze liefde voor boeken, LEGO en andere geeky dingen te delen. We zijn nog hechter geworden en ik kan mijn leven zonder Bren niet meer voorstellen.

20190922_154519.jpg
We houden van boswandelingen saampjes ❤

De release van mijn derde boek

Richting eind maart, rond mijn verjaardag, kwam het derde en laatste boek van mijn scifi/fantasy trilogie uit. The Xoron Redemption werd goed ontvangen door de lezers en de blogtour was ook een groot succes! Ik kijk er dan ook enorm naar uit om dit weer dunnetjes opnieuw te doen bij de release van mijn volgende boek, hopelijk later dit jaar!

20190323_114201.jpg
Hier hield ik mijn nieuwste telg voor het eerst vast, op Dutch Comic Con!

Een nieuw project aankondigen

Toen het stof een beetje was gaan liggen rondom The Xoron Redemption kondigde ik mijn nieuwste project aan. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat de titel nu moet gaan worden, maar ik heb wel eerder in 2019 de hoofdrolspeler en antiheld aangekondigd; Biggle Fudgewhizzle. Ik heb al een hoop lol gehad met dit personage en het verhaal en tijdens NaNoWriMo heb ik ruim 50.000 woorden toegevoegd aan het manuscript. Ik ben nog steeds trots dat ik het gered heb! Na november heb ik het verhaal even laten rusten, want ik merkte tijden NaNoWriMo dat de kwaliteit van mijn werk er onder leek te lijden dat ik elke dag verplicht zoveel moest schrijven. Vanaf nu ga ik elke dag minimaal 500 woorden schrijven aan het manuscript en hoop dan eind van dit kwartaal zo’n beetje klaar te zijn. Daarna mogen Bren en de andere proeflezers nog hun zegje doen en dan kan ik gaan afronden na het verwerken van hun feedback!

Biggle Fudgewhizzle
Een schets van Biggle Fudgewhizzle die ik had gemaakt 🙂

Bloggen, bloggen en nog eens bloggen

Wie schrijft, die blijft! Zoals velen van jullie weten heb ik twee blogs. The Book Dragon’s Nook doe ik samen met Bren en dan heb ik mijn eigen site nog: JeffreyDebris.com Ik heb een tijd na zitten denken hoe ik alles nu precies ga aanpakken voor dit jaar. Bren en ik hebben lekker gebrainstormd over wat we met TBDN willen bereiken dit jaar. Er gaan echt een hoop leuke dingen aankomen en we gaan weer heel veel content creëren voor het blog! Ik twijfelde echter wel wat ik nou met mijn eigen blog zou doen, want elke keer reviews maar vertalen voor TBDN vond ik ook zo wat. Dus ik ga mijn eigen blog gebruiken om dagelijks een kort stukje op te plaatsen, te vertellen over het schrijven, wat me bezig houdt in het algemeen en onderwerpen die me aan het hart liggen. Het zullen niet elke dag ellenlange stukken worden, maar dat is juist de charme hoop ik dan maar. Waarschijnlijk blijf ik daar ook gewoon reviews plaatsen, maar het wordt dus ietsjes meer dan alleen dat. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en elke dag schrijven is daar een onderdeel van!

Afbeeldingsresultaat voor hyperspace
Volle kracht vooruit!

De weg 2020 in

Er is een hoop veranderd om me heen en voor veel mensen die ik ken word 2020 een nieuwe start. 2019 was dat jaar voor mij, dus voor mij geen nieuwe start dit jaar. Ik ga lekker verder met werken aan mijzelf en door bouwen op de fundering die gelegd is in 2019 en ik kan niet wachten om de weg met jullie te delen!

Wat zijn jullie plannen voor dit jaar? Laat het weten in de commentaren! 🙂

Dat dit jaar alles mag brengen waar jullie op hopen!

Happy writing!

Jeffrey

2 Comments on “Een terugblik op 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: