Bren’s jaar in boeken

Goodreads 1.JPG

En toen was de laatste dag van 2019 alweer aangebroken…tsjees wat is dit jaar ongelooflijk snel voorbij gegaan zeg. En wat was het een fijn boekenjaar πŸ˜€ Dit jaar vond ik langzamerhand mijn leessnelheid weer wat terug van voor mijn ziek zijn en dat is zo ongelooflijk fijn! En wat heb ik onwijs genoten van het lezen weer πŸ™‚ Voorzichtig had ik mijn leesdoel op 80 gezet begin dit jaar, maar ik ben er flink wat boeken overheen gegaan, whoop whoop! Kijken jullie mee wat ik allemaal gelezen heb en wat mijn top 10 is? πŸ™‚

Goodreads 2.JPG

Ik las dit jaar 101 boeken, waarvan heel awesome het dunste en het dikste exemplaar dat ik dit jaar las beiden van twee geweldige auteurs uit Nederland zijn πŸ˜€ Namelijk Ursula Visser met Blood CurseΒ  een geweldige trilogie over draken, deel drie ligt klaar om in januari gelezen te worden trouwens πŸ˜€ En De vervloekte Roeping van Garvin Pouw,Β  een van Nederlands beste high fantasy auteurs.Β 

Goodreads 3.JPG

Het meest bekende boek dat ik las was de roman The Notebook, en het minst bekende boek De Adelaar van Astrid Ketzer – Godijn Publishing, van dit boek verschijnt mijn recensie binnenkort online. En raar maar waar, mijn gemiddelde rating aan boeken staat gewoon op een 4,2!!! Daar stond ik zelf toch wel even van te kijken, want ondanks de heerlijke hoeveelheid fijne en goede boeken zaten er toch ook een behoorlijk aantal tussen die ik toch niet bepaald denderend vond.

Goodreads 4.JPG

Het boek dat ik las wat de hoogste rating heeft op Goodreads was toch weer van Ursula Visser, het tweede deel in haar Dragon Queen series πŸ˜€ Helemaal leuk!!! Mijn eerste review was, hoe kan het ook anders, een boek van de Warrior Cats serie πŸ˜€ Zo niet mij natuurlijk πŸ˜›Β  Goth, wat hou ik toch van die serie πŸ˜€

En dan nu een overzicht van mijn gelezen boeken in 2019! πŸ˜€

Goodreads 5.JPG

Goodreads 6.JPG

Goodreads 7.JPG

Goodreads 8.JPG

Goodreads 9.JPG

Goodreads 10.JPG

Goodreads 11.JPG

 

Goodreads 12.JPG

Goodreads 13.JPG

Goodreads 14.JPG

Goodreads 15.JPG

Er missen er op deze lijst een paar, niet omdat ik ze niet leuk vond, maar Goodreads was denk ik foto moe πŸ˜› Het laatste boek dat ik dit jaar las was in ieder geval Poor unfortunate Soul van Serena Valentino. In januari zal mijn recensie van dit boek online verschijnen hier op ons blog πŸ™‚

Ook ik heb dit jaar een top 10 gemaakt van de beste boeken die ik heb gelezen, not easy kan ik je vertellen, maar ik laat jullie deze lijst natuurlijk wel met alle liefde zien πŸ˜€

10.Β De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans, de feelgood die je echt gelezen moet hebben, wat een gaaf boek is dit zeg!

De Mooiste Dag van je Leven 2

9. Jinxed van Amy McCulloch, loved it, loved it, loved it.

Jynxed 1

8. Stof van Joanne Carlton, oftewel Sandra J. Paul. Wat een onwijs gaaf boek is dit, en niet alleen qua verhaal, ik ben verliefd op de uitgave die ik heb staan, wat een prachtcover is dat. En wat kan deze vrouw toch onwijs goed schrijven. Zo’n aanrader haar boeken!

Stof 1

7. The Beast within van Serena Valentino, het verhaal van Beauty and the Beast maar dan verteld door Beast. Geweldig boek!!!

Beast Within 2

6. Het tweede boek in de Terra 7 trilogie Het huis van de Roos van Esther Wagenaar, nog zo’n geweldige scifi/fantasy serief die je echt Moet lezen!!!

20191208_144428

5. De laatste zes van Alexandra Monir – Uitgeverij Imagine. loooooved it!!!

De Laatste Zes 3

4. Houden van dingen die niet perfect zijn van Haenim Sunim. Echt veel aan dit boek gehad.

Houden van dingen die niet perfect zijn 2

3. staat deel 3 uit The Shaedon Resurgence van Jeffrey Debris The Xoron Redemption. Geweldige scifi/ fantasy reeks!

The Xoron Redemption 2

2. Het Schaduwjaar van Kim Liggett. Wat een steengoeie Young-Adult is dit zeg!

IMG_20191113_134035_148

1.Hou me vast zoals ik was van Gaby Rasters is echt mijn absolute nummer 1 dit jaar. Wat is dit een onwijs mooi, emotioneel boek! Echt een aanrader.

Screenshot_20191212-145437_Instagram

Dat was het! Mijn top 10 van dit jaar, op naar het volgende boekige jaar!

Happy reading!

Liefs,

Bren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment on “Bren’s jaar in boeken

  1. Bren, Your Year in Books for 2019 is so impressive with 101 books read! –Truly an unbelievable number! I like the various stats on the books your read. Your overview with book covers is quite something! And then I like your top favorite 10 books in descending order!!! Not only was your accomplishment reading 101 books impressive, but so is your presentation/analysis here just as Jeffrey displayed! And from all your notices from Goodreads I know you have an ambitious TBR list for 2020!!! –My admiration & HAPPY NEW YEAR to you & Bren!!! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: