Review: LEGO® BrickHeadz™ 40274 Mr. and Mrs. Claus

Vorige keer deed ik een review van de LEGO “Witch” BrickHeadz set en dit keer bouwde Bren gezellig mee, want deze superleuke LEGO set bestaat niet uit een, maar twee BrickHeadz figuren! Het gaat om de kerstman- en vrouw! Kijken jullie mee? 🙂

1577485441290.jpg

De doos bevatte meerdere zakjes met LEGO steentjes, een grote en een kleine met allebei een nummer erop geprint. #1 was voor Mrs. Claus en #2 voor Mr. Claus! Ook zaten er twee aparte instructieboekjes bij, wat het makkelijker maakt om gezellig samen te bouwen (v^_^)b

20191225_004643

Het blijft gewoon grappig dat op de plek van de hersenen een roze LEGO blokje zit, dit was ook weer bij deze twee BrickHeadz weer het geval.

20191225_005829.jpg

Bij Mrs. Claus duurde het wat langer om de onderkant te bouwen, omdat ze een jurkje draagt.

20191225_010346.jpg

Hier was Jeff al een flink stuk met de kerstman. Alleen de basis waar je hem op zet moest nog gebouwd worden!

20191225_012055.jpg

En hier het eindresultaat! Gezellig een half uurtje aan tafel gezeten met een hapje en drankje erbij. 🙂 Het resultaat mag er zijn! Wat zijn ze leuk hè? We hebben ze dan ook direct een plekje gegeven op de kast waar ze nog even mogen blijven staan tot we de kerstspullen gaan opruimen!

20191226_224426

Gezellig hè? ^_^ Hopelijk kunnen we volgend jaar weer lekker verder bouwen aan ons LEGO kerstdorpje, daar willen we namelijk ook aan gaan werken en daar krijgen deze twee dan absoluut een mooi plekje! Het mooie was dat we ze ook nog eens met korting bij de Kruidvat hadden gekocht, helemaal top dus! 😉

Overall score: 🌟🌟🌟🌟½

Prijs: 🌟🌟🌟🌟🌟

Bouwplezier: 🌟🌟🌟🌟½

Toonbaarheid: 🌟🌟🌟🌟🌟

Leg godt, play well!

—Jeffrey & Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: