Unboxing: Lottesbooks Give Away

We hadden een tijdje geleden meegedaan aan een give away bij @Lottesbooks op Instagram en tot onze grote blijdschap ook nog eens gewonnen! Gezien de kerstdrukte hadden we nog even geen tijd om de unboxing te doen, maar hier is ‘ie dan! Kijken jullie mee wat er in dit overvolle pakket zat?! <(^_^)>

20191219_094143

Het pakket zat vol met allemaal leuke dingetjes om bij bookish foto’s te leggen. We wilden eigenlijk al een tijdje onze verzameling met dit soort spulletjes aanvullen, dus dit pakket kwam als geroepen!

20191219_094230.jpg

Heel veel van de spulletjes hebben een winters/kerst karakter, zoals deze slingers en de dennenappels met “sneeuw” erop. Stuk voor stuk leuke dingetjes om bij winterse boekjes te leggen!

20191219_094327.jpg

We zijn ook helemaal gek op kaarsjes en natuurlijke materialen, dus die houten schijf vonden we ook direct superleuk! Perfect om kaarsjes op te zetten, of een boek mooi tentoon te stellen!  <(^_^)>

20191219_094420.jpg

Jeff wilde belletjes bij de katten om doen, maar dat leek Bren niet zo’n goed idee, want dan zouden we de hele nacht wakker worden gebeld. 😛 Voor de roosjes heeft Bren al genoeg ideeën bij welke boeken ze ze zou kunnen gebruiken 🙂

20191219_094511.jpg

Dan zaten er ook nog een stel losse boekpagina’s bij in het pakket! Zelf zouden wij het niet snel aandurven om een boek kapot te maken voor losse pagina’s, hahaha, dus heel fijn dat we ze nu zo aangereikt kregen. 😉 We gaan ze zeker gebruiken om mooie foto’s mee te maken!

We vonden het echt supergaaf dat we dit pakket hebben gewonnen en jullie gaan vast veel van deze items voorbij zien komen op onze foto’s op social media en ons blog natuurlijk! 🙂 We kijken er naar uit om met alles aan de slag te gaan 😀 Lotte nogmaals onwijs bedankt!!!

Happy reading!

Liefs,

Bren & Jeffrey

One Comment on “Unboxing: Lottesbooks Give Away

  1. Bren & Jeffrey, You seem to have a streak of luck participating in giveaways or winning as you did here! “You have to be in it to win it!” goes the expression. And you must be selective in what you participate in that you receive items for which you value or have use.you value & have use. Your holiday is now enhanced!!! Enjoy the fun using it all! Merry Christmas to you both! And good wishes for the New Year 2020! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: