Review: LEGO 40272 Halloween Witch

Welkom bij onze allereerste LEGO review! Bren en ik zijn gek op LEGO, dus waarom ook niet gewoon reviews van onze favoriete hobby naast boeken lezen? ๐Ÿ™‚ Vandaag heb ik een review voor jullie over een Brickheadz figuurtje. Brickheadz is een lijn van LEGO die vergelijkbaar is met bijv. Funko, alleen dan leuker, omdat je het figuurtje zelf moet bouwen! Tenminste, dat vind ik dan ๐Ÿ˜›

De Halloween Witch lijn komt uit de Seasonal lijn van de Brickheadz, met allerlei leuke feestdagenfiguurtjes. Zo zijn er bijvoorbeeld ook nog een kerstman, thanksgiving kalkoen enzovoorts! ๐Ÿ™‚ Aangezien Bren en ik helemaal gek zijn op Halloween was dit een no-brainer. We moesten dit figuurtje gewoon hebben! Daarnaast lijkt ze natuurlijk ook op de Wicked Witch of the West van de Tovenaar van Oz! Perfect dus voor bij het boek ^_^

20191207_234456.jpg

Na het openen van het doosje vind je deze drie zakjes met steentjes en een instructieboekje. In zakje zaten de grotere onderdelen, in de andere twee kleinere steentjes voor de details en voor de kookpot en het boompje wat erbij hoort.

20191208_000053.jpg

Hier was ik op de helft met bouwen. De heks haar lichaam krijgt vorm! ๐Ÿ™‚

20191208_001345.jpg

Nog weer wat stappen verder is de heks klaar, maar nu nog de standaard waar ze op gezet kan worden. Het bouwen van de heks was vrij snel te doen en dankzij de duidelijke instructie ook goed te volgen.

IMG_20191208_135848_712.jpg

En hier is ze dan in volle glorie, mรฉt The Wizard of Oz! Ze heeft nu een mooi plekje gekregen in onze boekenkast, vlak bij dit boek! Gaaf hรจ? ^_^

Overall was dit een vermakelijk setje om te bouwen. Het kost je niet veel tijd om haar in elkaar te zetten. Zo’n twintig minuten op je gemak, maar het eindresultaat is erg leuk. Helaas was dit al een wat ouder setje en lastig te krijgen, daardoor hebben we uiteindelijk wel wat meer betaald voor d’r, maar ook weer geen wereldbedrag.

Overall score: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Prijs: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Bouwplezier: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Toonbaarheid: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸยฝ

Leg godt, play well!

โ€”Jeffrey & Bren

One Comment on “Review: LEGO 40272 Halloween Witch

  1. Pingback: Review: LEGOยฎ BrickHeadzโ„ข 40274 Mr. and Mrs. Claus – The Book Dragon's Nook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: