Unboxing winactie van Anderwereld :D

Laatst deed ik mee aan een winactie van Anderwereld. Wat vond ik het gaaf wat ze hadden en oh wat heb ik zitten duimen zeg. En tot mijn grote verbazing en mega blijdschap heb ik het pakket nog gewonnen ook!!! Hoe gaaf is dat! Natuurlijk wil ik jullie heel graag laten zien waar dit pakket uit bestond, want het zou zo zonde zijn als ik dit niet zou delen met jullie. Het is namelijk zo onwijs gaaf! So, here we go πŸ˜€ Kijken jullie gezellig mee?

20191127_193622.jpg

Natuurlijk was de doos waar alles in aan kwam weer een hergebruikte doos, daar ben ik altijd enorm blij mee bij Anderwereld. Ze denken altijd zo enorm aan het milieu en recyclen zoveel mogelijk, dus alleen het aanzicht daarvan bracht bij mij alweer een grote glimlach op mijn gezicht. Moet je nagaan wat de inhoud ervan deed ! πŸ˜€

20191127_193706.jpg

Als eerste kwam er dit schattige tasje uit van Het Creaplein en daarin zaten twee kleine zakjes met onwijs schattige zelfgemaakte kerstspulletjes in. Echt zo cute! Ik ga deze dan ook zeker gebruiken voor bij de foto’s in December en nog vele Decembers hierna natuurlijk.

20191127_194536.jpg

20191127_194516.jpg

Dan Het magische deurtje, wat is die prachtig en onwijs leuk. Ik was er gelijk verliefd op, kijk dan hoeveel oog er voor detail aan is en met hoeveel liefde dit gemaakt is. Ik ben er helemaal weg van. Te cute gewoon.

20191206_152912.jpg

Het magische deurtje heeft dan ook al een leuke plek gekregen in huis, namelijk voor de kast met de fantasy boeken πŸ™‚ Ik vond het deurtje daar zo gaaf passen, zo is er altijd een opening naar al die prachtige fantasy werelden. Wie wil dat nou niet?! Love it!

20191127_193726.jpg

En dat was nog niet alles. Want ook deze geweldige boekenlegger van Anderwereld zat erin, I love me some bookmarks! Ik vind deze zo gaaf, de tekst past ook geweldig bij me en bij ons blog natuurlijk ook, ik ga ‘m dan ook met heel veel plezier gebruiken πŸ™‚ Er staat er ook eentje in de boekenkast waar onder andere de boeken over draken in staan πŸ˜€

20191127_193759.jpg

En dan dit super gave 24 days of Christmas thee adventkalender pakket van A Bookish Flickering! Wij zijn beiden mega gek op thee,Β  dus zijn hier zo ongelooflijk happy mee. We zullen hier dan ook zeker weten van gaan genieten πŸ™‚ En het lijkt erop dat de zakjes herbruikbaar zijn, wassen en opnieuw te vullen? Weet het niet zeker, dus misschien even navragen nog πŸ™‚ Maar kijk dan hoe ongelooflijk gezellig dit eruit ziet!!! Alleen de aanblik ervan maakt me gewoon al helemaal happy πŸ˜€

20191127_194525.jpg

Anderwereld heeft hiermee echt zo’n onwijs gaaf cadeau weten neer te zetten, ben hier zo blij mee! Gaan er dan ook zeker weten van genieten. Onwijs bedankt lieve Nine & Sebastiaan πŸ™‚ Het Creaplein en A Bookish Flickering. Jullie weten hoe je een bookdragon heel erg blij kunt maken πŸ˜€ Hele dikke knuffel van mij voor jullie!!!

Hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken met deze mini unboxing van het gewonnen pakket van Anderwereld. Vergeet ook zeker niet, als jullie dat niet al doen, eens bij ze te gaan kijken online of op een van de festivals waar ze elk jaar met vele boeken te vinden zijn πŸ˜€ Ik wens een ieder van jullie een hele fijne Decembermaand in ieder geval.

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

2 Comments on “Unboxing winactie van Anderwereld :D

  1. Bren, Your winning the contest from Anderwereld with this great package of goodies is fantastic! –Homemade Christmas items & more! I especially like the magic door that you appropriately place in front of your fantasy books! And the 24 days of Christmas tea advent calendar package is so perfect for you two tea enthusiasts!!! –Nice going! The bookdragon is very happy I can tell for certain! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: