Jeffrey’s TBR; 2019 Lezend afsluiten!

We zitten al weer over de helft van November en dat betekent dat het jaar al bijna weer voorbij is! Ik heb allang mijn leesdoel bereikt voor dit jaar, maar zodra NaNoWriMo klaar is ben ik van plan om December lezend en schrijvend door te brengen. Het is immers een perfecte maand om lekker op de bank te kruipen met een goed boek, of om even lekker weg te zijn in de wereld van mijn fantasy verhaal! Deze maand heb ik niet zoveel tijd om te lezen, omdat ik de 50.000 woorden voor NaNoWriMo wil halen en dat dreigt vooralsnog gewoon te gaan lukken! 😀 Toch wil ik nog proberen vijf boeken te lezen dit jaar en ik heb straks lekker kerstvakantie, dus dan ook lekker veel leestijd! Laten we een kijkje nemen naar de stapel die ik nu nog wil lezen!

My Next TBR.jpg

The Wonderful Wizard of Oz — L. Frank Baum

Tovenaar van Oz

Bren gaf me deze Barnes & Noble leather-bound editie van The Wizard of Oz, met hierin de eerste vijf boeken van de serie. Ik hield als kind zoveel van dit verhaal en ik keek altijd de tekenfilm vroeger op Telekids op zaterdagochtend. Uiteindelijk leidde mijn liefde voor dit verhaal zelfs tot inspiratie voor de Scarowyn in The Shaedon Resurgence en Grummus is dan ook gebaseerd op de vogelverschrikker van dit verhaal. Ik wil in ieder geval het eerste verhaal lezen uit deze omnibus. Hopelijk voldoet het een beetje aan de verwachtingen van mijn nostalgische brein. 😉

Een Koninklijk Verraad — Sebastiaan Koen

Een Koninklijk Verraad

Dit wordt een peerreview! Sebastiaan is een van mijn schrijfmaatjes en dit is het tweede deel uit zijn De Verhalen van Auruco serie. Het eerste boek vond ik een geweldige start voor een serie en ik ben dan ook helemaal klaar voor het vervolg van mijn avonturen in Auruco! Uiteraard schrijf ik een volledige review als ik hem uit heb, maar ik heb er nu al vertrouwen in dat ook dit boek me zal bevallen! Ik vind de cover in ieder geval al prachtig!

Evolutie — Ursula Visser

Evolutie

Als Bren zegt dat een scifi boek goed is, dan moet ik hem ook goed vinden als scifi geek. Ik ben erg benieuwd naar dit boek van Ursula Visser en dit wordt dan ook een tweede peerreview voor de komende periode. Ursula liep weg met mijn The Shaedon Resurgence serie en andersom ben ik ook erg nieuwsgierig naar haar werk. Evolutie lijkt me een goede start om kennis te maken met haar schrijfstijl. Hopelijk weet Ursula mij net zo te verrassen als ik bij haar voor elkaar kreeg. 🙂

Warrior Cats #2, Water en Vuur — Erin Hunter

Warrior Cats 2

Het Warrior Cats avontuur startte voor mij eerder dit jaar en ik wil dolgraag weten hoe het verder gaat met de Donderclan en Vuurpoot! Het eerste boek vond ik erg tof en volgens Bren wordt het alleen maar beter naarmate de serie vordert. Dit boek is purrfect voor tijdens de kerstvakantie, denk ik! 🙂

Kaizen — Sarah Harvey

Kaizen

Natuurlijk is geen TBR van mij compleet zonder minimaal een non-fictie boek! 😉 Ik ben al een tijd gefascineerd door de Japanse cultuur en leefstijl en die lui weten aardig hoe je in het leven moet staan en vooral hoe je een lang en gelukkig leven kunt leiden. Momenteel lees ik Shinrin Yoku, waar Bren en ik later deze week een duo recensie voor gaan schrijven. Dat boek gaat over “jezelf onderdompelen in het bos”. Kaizen lijkt een wat meer generieke aanpak te hanteren en behandelt een breed assortiment aan facetten uit ons leven, wat waarschijnlijk betekent dat het boek niet al te diep op de details ingaat, maar hopelijk voldoende inhoud heeft wat ik zou kunnen verwerken in mijn huidige leefstijl.My Next TBR

That’s a wrap!

Dat was het dan, mijn komende TBR stapel! Vijf boeken waar ik veel van verwacht en die ik hopelijk nog voor de jaarwisseling weet uit te lezen. Geen idee of ik het ook echt ga redden, maar met de kerstvakantie om de hoek ben ik wel van plan om veel te gaan lezen!

Welke boeken hopen jullie nog voor de jaarwisseling uit te hebben? Laat het ons weten in de commentaren!

Happy reading!

Jeffrey

3 Comments on “Jeffrey’s TBR; 2019 Lezend afsluiten!

  1. Ik heb net de Sterrengever uit en Maan ligr voor me 😍. Dit ga je nieh geloven mag mijn zoon recenseren maar als ie uit is , ga ik deze ook lezen. Ijshart ligt ook nog op stapel. Wat boekenrust tussen de december rush 😍

    Like

    • Wat leuk Kat Leen! Wij hebben December bewust lekker rustig gehouden, zodat we veel kunnen lezen, al zal ik ook veel tijd bezig zijn met schrijven, maar niet zoveel meer als nu tijdens NaNoWriMo. 🙂 Veel leesplezier! -Jeffrey

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: