Unboxing Fairyloot September 2019 – Witches Be Crazy

Yes! Eindelijk weer een unboxing van Fairyloot πŸ˜€ En yup, ik loop nog steeds wat achter met vooral mijn unboxings, dit omdat ik me nog steeds lastig kan focussen op dingen, mijn geheugen nogal een loopje met me neemt en mijn concentratie een stuk lager ligt dan normaal, maar ja dat lijkt me niet meer dan logisch tijdens depressie, maar dan nog, het komt goed! πŸ˜€

We blijven ondanks alles gewoon positief en ik ga lekker door, alleen dan op mijn eigen tempo wat voor mij nu wel werkt en me geen rare triggers en alles geeft waardoor de situatie alleen maar erger zou kunnen worden. Hoe? Nou, ik ga gewoon langzamerhand proberen weer in te lopen en de boel weer op te pakken en dan vanaf januari loop ik daarmee hopelijk gewoon weer lekker op schema πŸ™‚ dus geef ik mezelf nog anderhalve maand om in te lopen, lijkt me dat ik dat wel voor elkaar ga krijgen. En aan de andere kant, wie wat bewaart voor later, die heeft nog wat, ja toch? Zo zie je maar, er is altijd wel ergens iets positiefs uit te halen, zo ook voor de tweede keer dezelfde box uit kunnen pakken! Geeft ook wel iets leuks, maar dit keer laat ik jullie er ook gezellig een kijkje in mee nemen πŸ™‚ Stuk gezelliger ook gelijk toch!? Kijken jullie mee?

Fairy Loot September 1.jpg

Daar was ie dan, de Witches Be Crazy box, ik weet nog dat ik enorm naar deze box uit heb gekeken, want dit thema is gewoon zo ik πŸ˜€ Ook blijf ik de dozen van Fairyloot waar ze alles in versturen echt prachtig vinden, de quote op de doos en binnenin de tekeningen met al die sierlijke krullen en vlinders, het brengt je gelijk helemaal in de mood vind ik πŸ˜€

Fairy Loot September 2.jpg

Als eerste kwam ik dit leuke doosje tegen, waarin een superleuk heksenketeltje zit gevuld met een bad bal πŸ™‚ Super cute en ruikt hartstikke lekker ook. Nu maar hopen dat als we eenmaal een nieuw huis hebben daar een bad hebben en dat we deze ook kunnen gaan gebruiken πŸ™‚ en anders, kan ik er vast iemand anders wel blij mee maken πŸ™‚ Ook zat er een pakje kaarten in, want zeg zou zelf, elke heks hoort toch wel een degelijk pak kaarten te bezitten. De kaarten hebben een leuk design met op sommige kaarten bekende tovenaars, magiΓ«rs en heksen personages uit onze oh zo geliefde boeken en series, zo zitten er illustraties tussen gebaseerd op de drie zussen uit Charmed, Sabrina en Salem ( dat is mijn favo kaart, ik ben echt helemaal weg van die zwarte kat, altijd al geweest πŸ™‚ ) , maar ook personages uit de Throne of Glass serie van Sarah J, Maas en het boek van deze maand πŸ™‚ Ook hebben de kaarten zilveren sprayed edges, love it! Ik vind het echt leuk gedaan zo.

Fairy Loot September 9.jpg

En ook nog een superleuk notitieblokje met de tekst; Just as sane as I am’, geΓ―nspireerd op een van de meest leukste, geliefdste en quirky heks die iedereen bijna wel kent…kunnen jullie raden wie het is ?

Fairy Loot September 3.jpg

Ook deze superleuke en warme sokken zaten in de doos, ik ben gek op sokken vooral als ze lekker maf zijn en heerlijk warm zitten, vooral dat laatste dat zou bij dit paar wel goed moeten komen lijkt me. Maar of ik ze pas met m’n ukkepuk maat, dat is nog wel de vraag, hahaha. Superhandig! Metalen rietjes! Past perfect bij onze levensstijl waar we ons zoveel mogelijk aan proberen te houden ( jammer genoeg werkt natuurlijk niet alles mee daarin) “weg met zoveel mogelijk plastic” en daar komen dit soort rietjes natuurlijk onwijs goed bij van pas πŸ™‚ Ook het leuke tasje waar ze inzitten kan nog best eens van pas komen, bijvoorbeeld om pennen in te doen als we de rietjes er niet in hebben zitten.

Fairy Loot September 4.jpg

En dan deze supergave tas. Ik vind ‘m echt helemaal het einde. Het design is witchy maar ook lekker vrolijk zo met al die kleurtjes. Hij hangt dus ook al klaar om in gebruik te nemen.

Fairy Loot September 5.jpg

De tarot kaarten van deze maand zijn gebaseerd op personages uit de Shatter Me serie van Tahereh Mafi. Niet mijn favo serie, maar de kaarten zijn absoluut mooi. Dit pinnetje met de tekst; ” Not your basic Witch” vind ik dan wel weer helemaal geweldig en die krijgt dan ook een leuk plaatsje op m’n tas πŸ™‚

Fairy Loot September 6.jpg

Fairy Loot September 7.jpg

Fairy Loot September 8.jpg

En dan zijn we toch echt aangekomen bij het boek van de maand September. Een prachtige speciale Fairyloot uitgave van het boek ‘Serpent and Dove’ van Shelby Mahurin – Uitgeverij HarperCollins Teen , werkelijk een onwijs mooie hardcover editie met sprayed edges in het goud en niet geheel onbelangrijk, gesigneerd door de auteur πŸ˜€ Jeej, weer een erbij voor m’n collectie gesigneerde boeken πŸ˜€ Heel erg benieuwd naar dit boek, perfect leesweer voor deze koude herfst en wintermaanden dacht ik zo πŸ™‚

Fairy Loot September 10.jpg

En dan natuurlijk ook nog even de foto van de gehele inhoud van deze box. Ik vond hem echt onwijs gaaf dit keer! Superleuke maar ook zeker handige items en een naar ik denk, supergaaf boek πŸ˜€

Happy Reading!

Liefs,

Bren

4 Comments on “Unboxing Fairyloot September 2019 – Witches Be Crazy

  1. Bren, The box of Fairyloot is chuck full of great “witchy” related neat stuff & book!!! You really outdid yourself in word & photos giving a full rundown of everything!!! Most important, giving yourself the time to feel up to par by slowing down will surely be the fix. I try to slow down too like right now when body & mind call for it! –A fun post on your Fairyloot! Phil

    Geliked door 2 people

  2. Oeh die tas ziet er leuk uit! Wist je trouwens dat er een magisch drankje is wat je concentratie verbetert? Hebben ze vanuit de toverwereld naar hier weten te krijgen πŸ˜‰ Earl Grey Thee! (Serieus, dat geurtje wat eraan zit, bergamot, dat bevordert je concentratie). Proberen kan geen kwaad, toch? Wie weet helpt het bij je herstel!

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: