Jeffrey’s Wrap Up van Oktober

Oktober is al weer eventjes voorbij, maar ik had in Oktober wel een TBR artikel op ons blog gezet, dus moet ik natuurlijk ook een wrap-up doen, haha. Nu is het misschien in mijn geval wat handiger om voortaan maar niet meer per maand een TBR te doen, dus dat gaat vanaf nu anders lopen. Maar, hier is dan toch de wrap-up van wat ik gelezen heb in Oktober en een stukje van November 😛 Here we go!

20191001_205900

Dit waren ze, de drie boeken die ik hoopte in een maandje er wel doorheen te jassen. Helaas was de maand wat drukker en nu het NaNoWriMo is heb ik helemaal minder tijd om te lezen, omdat ik veel moet schrijven. Maar wat vond ik nou van de boeken en voldeden ze een beetje aan mijn verwachtingen?

Star Wars – The Book of Sith

the-book-of-sith-2-1.jpg

Ik ben gek op de Dark Side van Star Wars en alle Sith vind ik vaak gave personages. Dit boek maakt onderdeel uit van een serie met “lore” boeken en belichten allemaal verschillende aspecten van het Star Wars universum. Het gave van dit boek is dat het gebonden is op een manier waarop het lijkt alsof het bestaat uit allemaal losse boeken. De pagina randen zijn vaak ook gekarteld om alles er oud uit te laten zien. Het artwork is prachtig en de inhoud ook echt top. Ik had hoge verwachtingen en gelukkig zijn die waargemaakt! Een dikke aanrader voor Star Wars fans die meer informatie willen over de Dark Side! Mijn volledige review kun je hier lezen!

Star Wars – Thrawn Alliances — Timothy Zahn

20190914_141844

Sue me, ik was in een Star Wars stemming (je kunt ook vragen wanneer niet, haha). Maar ik moest en zou eindelijk eens Thrawn Alliances lezen. Dit vervolg op het boek dat simpelweg gewoon Thrawn was getiteld gaat over Darth Vader en Thrawn die samen op een missie worden gestuurd door Emperor Palpatine, maar ze weten niet dat ze in het verleden ook al met elkaar hebben samengewerkt, in de tijd van de Clone Wars. Timothy Zahn is een van de beste schrijvers voor Star Wars, dus ik had hoge verwachtingen. Kon Zahn hieraan voldoen? Ik was absoluut niet teleurgesteld en wilde niet dat het boek stopte. Meer lezen? Dat kan in mijn volledige review!

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt — Haemin Sunim

Slow down 3

Darth Vader probeerde snel te vluchten voor dit veel te positieve boek 😉 Haemin Sunim had mij aangenaam verrast met zijn andere boek “Houden van dingen die niet perfect zijn” en ik hoorde dat dat het tweede boek van hem was, dus wilde ik de eerste ook graag lezen, omdat ik er destijds zo veel uit had gehaald in een vervelende periode. Het eerste boek is zeker een aanrader, maar ik vond het tweede toch echt een stukje beter. Het was alsof Haemin Sunim toen een wat duidelijkere structuur aan het boek gaat. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt staat vol met wijsheden, tips en mooie quotes en het is een perfect boek om iemand cadeau te geven, gewoon zomaar. Iedereen kan er wel iets uit halen voor zichzelf. Mijn volledige review staat uiteraard ook op ons blog!

Minder lezen, meer schrijven

De komende tijd ben ik weer volop bezig met schrijven, waardoor mijn leestijd wat minder is, maar ook over het reilen en zeilen van het schrijven houd ik jullie graag op de hoogte door elke week een NaNoWriMo update te posten! Als het goed is heb ik aan het einde van de rit al een heel stuk van mijn nieuwste boek klaar, hoop ik.

Volgende keer doe ik dus niet meer een TBR voor de maand, maar gewoon welke boeken ik de komende tijd ga lezen, dan ligt er ook niet zo’n druk meer op 😉 Hebben jullie leuke boeken gelezen de afgelopen tijd? Laat het ons weten! ^_^

Happy reading!

Jeffrey

3 Comments on “Jeffrey’s Wrap Up van Oktober

 1. Jeffrey, How do you do it all is beyond me from your reading to reviews & writing!!! As I may have mentioned, I’ve shared your Star Wars reviews with my sons & discussed the books with them in the context of approved authors by Disney to continue the authorized franchise. And I recall well your review of Haemin Sunim’s “Things you only see when you take the time to do so,” his first book that you were driven to after reading his second book. Agreed, doing a TBR for the month is a bit much. Your reviews, NaNoWriMo updates, your blog, & writing are more than a full plate!!!!!!!!!! You are a soldier armed with a keyboard!!!!!!!!! Phil

  Like

  • Hi Phil! Maybe I should start calling myself just that; a soldier with a keyboard! 🙂 I suppose Bren is as well, with her continuous stream of content for the blog and posts on social media. We just really, really loves books! ^_^ It’s true that I am a busy bee, but reading is and always will be something I do for pleasure, so that’s why I want to refrain from setting deadlines. That’s something that’s more suited to my writing and setting personal goals! Thank you once again for your cheerful comments, Bren and I love seeing yours pop up everywhere, it really makes our day when we see one of your reactions, which always bring a smile to our faces 🙂 – Jeffrey

   Geliked door 1 persoon

   • Jeffrey, “A soldier with a keyboard”…..not bad!!! YES, by all means, Bren deserves kudos PLUS for all she does with reviews on the blog & posts on social media! And when she does so not feeling well, I don’t know how she does it!!! No doubt about it that books ARE your lives for you both!!! And so nice of you to acknowledge my comments in such a genuine way! You & Bren are true to your mission; books & reading….& writing too!!! Carry on, soldiers! Phil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: