Unboxing van de Spook a Swap 2019

Eindelijk dit jaar was er dan de Spook a Swap van Kwante op Facebook. Ik keek er echt al het hele jaar naar uit. De boekenswap helemaal in het teken van Halloween πŸ˜€ Had er zo’n zin in, zelf had ik Kwante dit jaar als swapmaatje en heb me zo onwijs vermaakt met de boeken aan te schaffen voor haar en een diamond painting en Halloween kaars voor haar te maken, enzovoorts. Ik was dan ook razend benieuwd wie mij als swapmaatje zou hebben en hoe het pakketje zou zijn samen gesteld. En dat was Kim Milkyway πŸ™‚ en wat heb ik een leuk Spook a Swap pakket gekregen. Kijken jullie mee?

Unboxing Halloween Box 9.jpg

Zo kwam de box binnen, al helemaal vrolijk versierd in het thema van Halloween en toen was het nog wachten tot het dan ook echt 31 oktober was en het pakketje open mocht worden gemaakt….spannend!!!

Unboxing Halloween Box 10

Unboxing Halloween Box 2.jpg

There we go, de 31e was aangebroken en het pakket kon open, al gelijk waan je je in Halloween sfeer met de spinnenwebben door het hele pakket heen en het Alice’s Nightmare in Wonderland kaartje wat bovenop lag πŸ˜€ Loved it! Een freaky Cheshire Cat, ik hou ervan. Sowieso is Cheshire Cat een van mijn favo’s dus daarmee zit je dan al gelijk goed natuurlijk. Met op de achterkant van het kaartje een lieve tekst van Kim πŸ™‚ Het kaartje staat nu bij me in de hobbykamer, gek op kaartjes πŸ™‚

Unboxing Halloween Box 3.jpg

Naast het kaartje zat er ook nog een awesome sticker in van Cheshire Cat en een schattig zakje met Halloween snoepjes. Zo cute!

Unboxing Halloween Box 5.jpg

Het boek “Mij niet gezien” van Meg Rosoff , ik ken het boek zelf nog niet maar heb er wel veel goeds over gehoord, dus ben benieuwd πŸ™‚

Unboxing Halloween Box 7.jpg

Deze drie onwijs leuke buttons in Halloween style. Ik vind ze echt helemaal leuk. De middelste met de pompoen is door Jeffrey ingepikt, die vond die gelijk zo gaaf dus die heeft ‘m nu aan zijn rugtas hangen, de andere twee komen bij mij aan een tas te hangen πŸ˜€ Vind ze echt zo tof!

Unboxing Halloween Box 1.jpg

Deze twee boekenleggers, zijn ze niet geweldig!!! Degene met de draak is ook gelijk vanaf Halloween in gebruik genomen, ik vind ‘m zo gaaf. En van de week berichtte Kim me dat er nog een goodie was binnengekomen bij haar en of ze me die nog mocht nasturen, zo lief. Hier aangekomen bleek dat dus de tweede boekenlegger te zijn met de roodharige heks met haar kat, met het pentagrambedeltje. Ik helemaal blij, helemaal mijn ding! Ik hou van boekenleggers, spaar ze al jaren en deze twee vind ik echt zo onwijs leuk gewoon. Zal ze dan ook met heel veel plezier gebruiken.

Unboxing Halloween Box 6.jpg

Het boek wat op mijn verlanglijstje stond, “Kristallen Hart” van Cocky van Dijk van Uitgeverij Zilverspoor. Ik ben zo benieuwd naar dit boek, want ja draken… Ben heel nieuwsgierig hoe dit verhaal zal gaan. Happy to have it!

Unboxing Halloween Box 4.jpg

En dan ook nog een derde boek!Wat een verwennerij πŸ˜€ “Ravenwoud” van Andrew Peters van Uitgeverij The House of Books. De cover vind ik werkelijk waar supergaaf, die schreeuwt gewoon echt : Lees mij!!! Dus dat hoop ik dan ook over een tijdje te kunnen doen natuurlijk. Lijkt me echt een gaaf boek πŸ™‚

Unboxing Halloween Box 8.jpg

Een foto met alles wat in het pakket zat πŸ™‚ Zoals je kan zien zat er ook nog een mega gave tas in van Cheshire Cat van Alice’s nightmare in Wonderland, met de mega bekende tekst: “We’re all mad here.” Ik vind deze tas zo onwijs gaaf gewoon en ga hem dan ook zeker gebruiken πŸ™‚ En nog een zak met Eyeball candy πŸ˜€ Te grappig voor Halloween, zelf ga ik dat allemaal niet op krijgen, maar ’t is vandaag Sint Maarten en we hebben zo onwijs veel Halloween snoep over, dus weet zeker dat we er heel veel kindjes blij mee gaan maken vanavond. Onwijs dank je wel voor deze superleuke Spook a Swap, Kim, ik zal er nog lang plezier van hebben dat weet ik zeker. En natuurlijk, Kwante, ook jij onwijs bedankt dat je elk jaar weer voor zulke onwijs leuke boekenswaps zorgt, je bent een topper xxx

Ik vond het echt een super geslaagde Spook a Swap en kijk dan ook onwijs uit naar volgend jaar weer. Maar eerst de kersteditie natuurlijk ook nog dit jaar die Kwante organiseert. En ook daar heb ik mega veel zin in en ben ik al hartstikke druk mee bezig samen te stellen πŸ˜€ Voor nu ga ik zo lekker met een dekentje, thee en een goed boek op de bank kruipen. Ziek zijn is gelukkig steeds meer op zijn retour aan het gaan, maar nog niet helemaal. Dus nog even lekker rustig aan doen de aankomende dagen, zodat ik er hopelijk binnenkort weer tegen aan kan πŸ˜€ Hele fijne dag!!!

Happy Reading!

Liefs,

Bren

One Comment on “Unboxing van de Spook a Swap 2019

  1. Bren, Plenty of goodies from the Spook a Swap with books too! Crawling “on the couch with a blanket, tea and a good book” should help you to get fully well…yet still dragging on. Be well, Bren!!! Phil

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: